Αποκλειστική συνέντευξη του π. Νικόλαου Πούλη του Ι.Ν Ανάληψης Ραφήνας για το θέμα που δημιουργήθηκε πανελλαδικά με την ομιλία του π.Ευαγγέλου Παπανικολάου για την Αγιά Σοφιά

2830

Μεγάλο θέμα έχει ξεσπάσει από εχτές το βράδυ,όταν ελληνικές ιστοσελίδες πανελλήνιας εμβέλειας αναμετέδωσαν μονταρισμένα αποσπάσματα τουρκικών ΜΜΕ τα οποία αναφέρονταν ψευδώς στον Ι.Ν Ανάληψης της διασταύρωσης Ραφήνας λέγοντας ότι ο π.Ευάγγελος Παπανικολάου ο οποίος έκανε διάλεξη στους πιστούς στις 12 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο,είναι ιερέας της Ανάληψης Ραφήνας.Τα λόγια του παραποιήθηκαν,κόπηκαν και ράφτηκαν,βγάζοντας ένα τελείως διαφορετικό νόημα.

Την ημέρα εκείνη εμείς,σαν rpn.gr είμαστε παρόντες και μάλιστα καταγράψαμε ζωντανά όλη την ομιλία του π.Ευαγγέλου Παπανικολάου,ο οποίος εiναι και ιατρός και την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδω (στο 41′-45′)

Σήμερα λοιπόν ο π.Νικολαος Πούλης μας παραχώρησε συνέντευξη που μας λύνει όλες τις απορίες.Παρακολουθήστε την στο παρακάτω live video.

Ο π.Νικόλαος Πούλης από τον Ι.Ν Αναληψης Ραφήνας μιλά για το θεμα που δημιουργηθηκε πανελλαδικά με τον π.Ευαγγελο Παπανικολάου

Gepostet von Rafina Pikermi News am Dienstag, 28. Juli 2020

 

Στις  φωτο ο π.Ευάγγελος Παπανικολάου στις 12/07/2020