Ο παράδεισος των παιδιών…σε λίγες μέρες στο Πικέρμι…

2400

Πόσο χαρούμενη νιώθω όταν βλέπω να ανοίγουν καινούργιες επιχειρήσεις στην γειτονιά μας,στο αγαπημένο μας Πικέρμι!

Συνεχώς ξεκινούν καινούργια καταστήματα,υψηλών προδιαγραφών,από ανθρώπους αισιόδοξους,που επενδύουν τα χρήματά τους στο Πικέρμι και ανεβάζουν διαρκώς τον πήχυ της ποιότητας και της πρωτοτυπίας!

Μια από αυτούς τους ανθρώπους,είναι η Πικερμιώτισσα Κωνσταντίνα Πανδή,μια νέα γυναίκα η οποία κατοικεί εδώ και 30 χρόνια στο Πικέρμι,η ίδια μητέρα 3 παιδιών και η οποία ασχολείται εξ επαγγέλματος με το παιδαγωγικό κομμάτι.

Η Κωνσταντίνα λοιπόν,αποφάσισε να κάνει την αγάπη της για τα παιδιά πράξη και ονόμασε τον παιδότοπο που ανοίγει σε λίγες ημέρες HAPPY TWINS,λόγω του ότι και η ίδια είναι ευτυχισμένη μαμά με διδυμάκια!

Αν υπήρχε παράδεισος των παιδιών θα ήταν κάπως έτσι,σαν το HAPPY TWINS

O ολοκαίνουργιος παιδότοπος στο Εμπορικό Κέντρο Πικερμίου ,θα είναι έτοιμος σε λίγες ημέρες να ανοίξει τις πόρτες του και να υποδεχτεί τα τυχερά παιδάκια από το Πικέρμι και όλες τις γύρω περιοχές!

Απευθύνεται σε παιδιά από 1 έτους(αρκεί να περπατούν) έως και 14 ετών!

Διαθέτει πιστοποίηση ΕΛΟΤ η οποία αφορά στην ασφάλεια των παιδιών!

Και το κυριότερο!Οι γονείς δεν θα ασχολούνται καθόλου, διότι τρεις παιδαγωγοί ειδικά εκπαιδευμένοι θα αναλαμβάνουν την δημιουργική απασχόληση και το παιχνίδι των παιδιών,σε ένα πεντακάθαρο και ασφαλές περιβάλλον.

Οι γονείς ή οι συνοδοί των παιδιών θα πίνουν αμέριμνα το καφεδάκι τους,θα συζητούν και θα απολαμβάνουν τα παιδάκια τους να παίζουν ευτυχισμένα.

Επίσης θα μπορούν να απολαύσουν διάφορα snacks,club sandwiches,pun cakes,πίτσες και παγωτά !

Το HAPPY TWINS αναλαμβάνει παιδικά πάρτυ,εκδηλώσεις και δημιουργικό παιχνίδι.

Διαθέτει και βιολογικά προιόντα,χωρίς ζάχαρη,γλουτένη,υδρογονωμένα λιπαρά και χρωστικές.

Αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η μεγάλη ποικιλία των παιχνιδιών,μερικά από τα οποία είναι σπάνια.Αποκλειστικός κατασκευαστής της εντυπωσιακής παιχνιδοκατασκευής ειναι η εταιρεία Zeppelin,και μερικά από τα απίθανα παιχνίδια είναι

το ηφαίστειο με αναρρίχηση,το διαδραστικό παιχνίδι καταρράχτης με μπάλες,ο πύργος αράχνης,η πισίνα με τα πολύχρωμα μπαλάκια,η δίμετρη τσουλήθρα,το μίνι τραμπολίνο,το spinning roll,σάκοι του μποξ,τρίπαλος διάδρομος footsteps,οι κινούμενες παλάμες,τα δάπεδα με αριθμούς,οι πατούσες κατεύθυνσης,η στρογγυλή μπάλα για κούνια και η πισινόμπαλα-baby park!

Ο παιδότοπος θα είναι ανοικτός από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 4 έως τις 10 το βράδυ, ενώ το Σαββατοκύριακο θα είναι ανοιχτός από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.Τηλ.επικοινωνίας 6942051950

Αχ και να γινόμαστε για λίγο παιδιά!

Καλές δουλειές Κωνσταντίνα και HAPPY TWINS!Ακολουθούν πολλές φωτο.Κ.Τ