Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύεται την Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγο του Αμπράμοβιτς

381

Αντίστσροφα, όπως φαίνεται μετρά ο χρόνος για το γάμο του Σταύρου Νιάρχου με την Ντάσα Ζούκοβα. Δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας ως το τέλος του χρόνου.

Οι σχετικές φήμες για το γάμο κυκλοφορούν τους δύο τελευταίους μήνες. Και τώρα, το Splashnews δημοσίευσε φωτογραφίες, όπως υποστηρίζει, από το μπάτσελορ πάρτι του Σταύρου Νιάρχου, απόδειξη ότι ο γάμος με την Ντάσα Ζούκοβα… πλησιάζει.

Σύμφωνα με την Page Six ο Σταύρος Νιάρχος (ο οποίος μόλις την ανακαίνιση μιας εντυπωσιακής βίλας στην Καλιφόρνια) και η σχεδιάστρια μόδας έχουν αρραβωνιαστεί από τον περασμένο Ιούνιο, αν και αμφότεροι δεν επιβεβαίωσαν τα νέα. Οπως φυσικά δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση του γάμου αν και άνθρωποι που γνωρίζουν υποστηρίζουν ότι οσονούπω έρχεται το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Σταύρος Νιάρχος, Ντάσα Ζούκοβα

Σταύρος Νιάρχος, Ντάσα Ζούκοβα στη μία και μοναδική φωτογραφία που τους απεικονίζει μαζί. Πρόκειται για φωτό αρχείου.
Το μπάτσελορ πάρτι του Σταύρου Νιάρχου στη Μαδρίτη
Όπως αναφέρει το «splash news» το μπάτσελορ πάρτι του εγγονού του Σταύρου Νιάρχου έγινε το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου στη Μαδρίτη και ήταν παρόντες πολλοί επιφανείς φίλοι του. Η μέλλουσα σύζυγός του είναι η πρώην γυναίκα του 52χρονου δισεκατομμυριούχου Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ενός εκ των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου. Χώρισαν τον Αύγουστο του 2017 κι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το splashnews από το μπάτσελορ του Σταύρου Νιάρχου, δίπλα στο μοντέλο Ευγενία Σίλβα διακρίνεται και ο 32χρονος Πιέρ Κασιράγκι, ο νεότερος γιος της Καρολίνας του Μονακό, που πήγε στη Μαδρίτη στις 3 Οκτωβρίου και σύμφωνα με το “splashnews” διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο “Villa Magna”. O φακός τον «συνέλαβε» και στο ρεστοράν El Lando παρέα με τον πρώην της Χάιντι Κλουμ, Βίτο Σνάμπελ.

Ντάσα Ζούκοβα