Ο Σύλλογος Κρητών Ραφήνας-Πικερμίου, έκοψε τη βασιλόπιτα!

754

Το φλουρί στον Παναγιώτη Βουρδέρη!

Με οικοδεσπότη τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας-Πικερμίου Δημήτρη Κατσουλάκη , οι Κρήτες έκοψαν την βασιλόπιτά τους, στην αίθουσα “Φ. Καβουνίδης” που παραχωρήθηκε ευγενώς απο το Ν.Π.Δ.Δ “Φ. Καβουνίδης” και τον Γεράσιμο Βουδούρη που ήταν παρών στη σημερινή εκδήλωση.

Αντί του απουσιάζοντος Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ευαγγέλου Μπουρνούς, χαιρετισμό προς τους προσκεκλημένους απεύθυνε ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος.

Οι ειδήσεις που βγήκαν απο τη σημερινή εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών :

  • Μετά το πέρας των εργασιών της πλατείας που βρίσκεται δίπλα απο το ταχυδρομείο Ραφήνας, θα ονομασθεί πλατεία Ελ. Βενιζέλου
  • η δήλωση του π. Αντιδημάρχου Πέτρου Βλαχάκη “μετά το πέρας των σημερινών εκλογών στο Σύλλογο Κρητών, μπορεί να έχουμε αλλαγές στο γεν. γραμματέα , τον ταμία κλπ. αλλά ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ.

Το νόμισμα της σημερινής βασιλόπιτας που ευλόγησε ο π. Απόστολος Βούλγαρης , έτυχε στο κομμάτι που παρέλαβε ο Παναγιώτης Βουρδέρης

Στην κοπή της πίτας εκτός τους προαναφερομένους, παραβρέθηκαν ο πρώην υφυπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Αποστολάκης, οι Αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά και Παύλος Μπατάλης, , η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ράνια Δημητριάδη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρύσα Βλαχάκη, Μαρία Αποστολάκη, Κατερίνα Παπαδοπούλου,  ο τοπικός σύμβουλος Ραφήνας Βασίλης Κικής, η τοπική σύμβουλος Πικερμίου Κωνσταντίνα Λουλάκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας Γιώργος Κικής, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας Ευδοξία Γκατσοπούλου, ο πρ. τοπικός σύμβουλος Πικερμίου Άγγελος Χοβαρδάς, το μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής του Ι.Μ Παναγίας Παντοβασίλισσας Αθηνά Λαδοπούλου, ο δ.σ Σ.Κάρλος και πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας-Πικερμίου.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε κέρασμα.

Δημήτρης Αντωνάκος