Ο Θανάσης Αυγερινός υποδέχτηκε τον Γιώργο Πατούλη στα γραφεία Περιφ.ενότητας Ανατ.Αττικής

264

Είχαμε την τιμή και τη χαρά σήμερα να υποδεχτούμε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής τον Περιφερειάρχη μας Γιώργο Πατούλη.

Ως πρεσβευτής της ανακύκλωσης στην Περιφέρεια Αττικής μας παρέδωσε ο ίδιος, κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε όλες τις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας.


Είναι ένα στοίχημα που έχει θέσει ο Περιφερειάρχης και θα το κερδίσουμε όλοι μαζί, με σχέδιο, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες. Δεσμεύομαι ότι θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις αυτό το τόσο σημαντικό εγχείρημα.


Επί τη ευκαιρία της επίσκεψης του Περιφερειάρχη μας είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την Ανατολική Αττική, ενέργειες που έχουν αναληφθεί αλλά και πολλές άλλες που βρίσκονται σε στάδιο προγραμματισμού και υλοποίησης.


Μεταξύ των άλλων συζητήσαμε και για την πρόσφατη, καθοριστική του παρέμβαση, στην επανεκκίνηση του σημαντικού έργου της αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στο Κορωπί, που είχε διακοπεί λόγω κωλυσιεργίας της κατασκευαστικής εταιρείας που υλοποιεί το έργο.