Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA σήμερα στο Γυμνάσιο-Λύκειο της Ραφήνας(βίντεο)

371

 

Δημοσιογράφος και κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha βρέθηκαν σήμερα στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Ραφήνας κάνοντας ρεπορτάζ για τις πύλες θερμομέτρησης που έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Διθυραμβικά σχόλια ακούστηκαν στα νέα του Alpha όπου αναφέρθηκαν στην πρωτοπορία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου που τοποθέτησε αυτές τις θερμικές πύλες με στόχο την ασφάλεια των μαθητών.

Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου είναι από τους πρώτους πανελλαδικά που προχώρησε σε αυτό το πρόσθετο βήμα για την θωράκιση της προστασίας της υγείας του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η δημοσιογράφος πήρε συνέντευξη από τον δήμαρχο Ραφήνας -Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνού και από τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παναγιώτη Γαβριήλ,συνεντεύξεις οι οποίες θα μεταδοθούν στο κεντρικό δελτίο του σταθμού στις 18.50.

‼️ Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και οι σχολικές επιτροπές είχαν έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν αμετακίνητη προτεραιότητα, τα παιδιά μας.‼️ Είναι καθήκον και υποχρέωση‼️ Συνεχίζουμε

Gepostet von Evangelos Bournous am Dienstag, 8. September 2020