Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 12/10/20

110

 

Κριός
Στα ερωτικά σου και με τα παιδιά σου προσπάθησε να θυμάσαι ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο οπτικές γωνίες ακόμη κι όταν είσαι βέβαιος πως έχεις δίκιο.

Ταύρος
Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να δικαιολογήσεις το γιατί εμμένεις σε χώρους, πρόσωπα και καταστάσεις, όμως γνωρίζεις ότι είναι λάθος.

Δίδυμοι
Να ‘σαι ανοιχτός σε απόψεις και προτάσεις ανθρώπων που μπορεί να γνωρίζουν περισσότερο από σένα, μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Καρκίνος
Όσο ευχάριστο κι αν σου είναι να μένεις στις συνήθειες σου, σήμερα ακόμη και το πλέον άκακο και συνηθισμένο μπορεί να γίνει κόκκινο πανί.

Λέων
Πάγια συμβουλή για σένα, να πιστεύεις στον εαυτό σου, αλλά να πιστεύεις και στους άλλους. Δεν χρειάζεται να είναι άχρηστοι για να είσαι εσύ καλός.

Παρθένος
Με κούραση ξεκινά η εβδομάδα και αρκετή διάθεση ν’ ασχοληθείς μόνο με τα δικά σου. Κάνε τα απολύτως απαραίτητα, μην νιώθεις ενοχές.

Ζυγός
Μην πατάς τη μπανανόφλουδα των μεγαλεπήβολων σχεδίων. Καθάρισε κάτι από το σωρό που σε αγχώνει και θεώρησε αυτό, μέγα επίτευγμα.

Σκορπιός
Έχεις την αξία σου επαγγελματικά και κοινωνικά, απλώς μην το καβαλάς. Αν κάνεις τη δουλειά δεν θα έχεις αντιδράσεις.

Τοξότης
Γενικά επειδή χαλάρωσες και πήρες μια ανάσα, μην παραδίδεσαι τελείως στις τάσεις φυγής, η ζωή σου βασικά συμβαίνει στην καθημερινότητά σου.

Αιγόκερος
Είσαι δεν είσαι αφεντικό, μην φέρεσαι σαν κακό αφεντικό. Αν είσαι λίγο πιο μπροστά από τους άλλους, είναι για να δείξεις το δρόμο, όχι για να το παίζεις.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Υδροχόος
Τις πριμαντόνες ουδείς αγάπησε εκτός σκηνής κι αυτό καλό είναι να το θυμάσαι σε προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις.

Ιχθύες
Ορισμένες φορές η σειρά της ρουτίνας σου κι ο τρόπος σου στην δουλειά είναι λιγότερο σημαντικά από αυτά που συμβαίνουν, μην αποτυγχάνεις να το δεις.