Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 13/11

199

 

Κριός
Εστιάσου μόνο στα σημαντικά σε σχέση με σύντροφο και συνεργάτες, επειδή οτιδήποτε άλλο είναι δύσκολο να εισακουστεί ή να βρει στήριξη.

Ταύρος
Ευχάριστο μπορεί να μην είναι, όμως με «όλα όσα δεν κάνεις» να ‘χουν φύγει από τη μέση, αυτά που μένουν είναι αυτά που μπορούν να σε πάνε μπροστά.

Δίδυμοι
Μεγάλος ο πειρασμός να αφήσεις υποχρεώσεις, σχέσεις και δουλειές σε αναζήτηση κάποιας ευχαρίστησης, όμως τα πρώτα δεν φεύγουν έτσι εύκολα.

Καρκίνος
Προσπάθησε ν’ αφήνεις να πέφτουν κάτω κουβέντες στο σπίτι, μην πιάνεις όλες τις πάσες, γιατί ούτε βοήθεια θα έχεις, ούτε την ανταπόκριση που περιμένεις.

Λέων
Παρότι είναι λογικό να θέλεις να κυκλοφορείς, κράτα τις μετακινήσεις στο απολύτως απαραίτητο, είναι ρίσκο για σένα.

Παρθένος
Η στάση σου απέναντι σε παιδιά, σύντροφο, δημιουργικές ασχολίες, ίσως σου δίνει ασφάλεια, αλλά πλάκα δεν έχει. Ίσως να χρειάζεται κάτι διαφορετικό.

Ζυγός
Μπορείς να ξεχαστείς με πραγματάκια και κουβεντούλα, αλλά όχι για πολύ, όσο το κλίμα στο σπίτι και μέσα σου συνεχίζει να σε πιέζει.

Σκορπιός
Κάποια πραγματάκια και κάποιες σκέψεις καλύτερα να τα βάλεις στην άκρη, εφόσον και δύσκολο είναι να εκφραστούν και απίθανο να βρεις ευήκοα ώτα.

Τοξότης
Να ‘σαι λίγο περισσότερο επιλεκτικός σ’ όσα σχεδιάζεις και στους ανθρώπους που επικοινωνείς, επειδή αγοράζεις ασφάλεια και ανακούφιση πολύ ακριβά.

Αιγόκερος
Χαλασμένο γραμμόφωνο εδώ… αλλά πρόσεχε πάρα πολύ τη σωματική σου υγεία και άσε τα «δεν γίνεται διαφορετικά». Θέλει να μαζέψεις λίγο όσα κάνεις.

Υδροχόος
Μην βιάζεσαι να στοιβάξεις ασχολίες και ενδιαφέροντα για να «βελτιωθείς» ή να περνάει η ώρα. Βγάζε κάτι, πρόσθετε κάτι, διαφορετικά μόνο κούραση θα φέρουν.

Ιχθύες
Είναι σαφώς φορτισμένη περίοδος, όμως δεν γίνεται να ασχολείσαι με το δράμα όλων, επειδή τελικά μένεις ρέστος και χωρίς κουράγιο να κάνεις βήμα ο ίδιος.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα