Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής

138

Κριός
Με λίγη προσοχή τα πράγματα στο σπίτι και τη λιγότερη δυνατή γκρίνια για αυτά που ξέρεις ότι δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν, για να εισπράξεις και το ευχάριστο.

Ταύρος
Καλό είναι να μην αναλωθείς στις ίδιες και τις ίδιες κουβέντες επειδή μπορεί να σ’ αρέσει, αλλά σου στοιχίζει χρόνο που δεν έχεις και καινούργιες ιδέες που χρειάζεσαι.

Δίδυμοι
Να εκτιμήσεις αυτά που σου προσφέρουν ασφάλεια, όχι όμως να χάσεις για χάρη τους και αυτά που έχουν πραγματική αξία για σένα.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Καρκίνος
Αν έχεις κουράγιο να ξαναπείς και να ξανακάνεις τα ίδια στο σπίτι, ήρωας. Διαφορετικά αποτελέσματα μην περιμένεις, αν δεν το δεις πιο πρακτικά το θέμα.

Λέων
Με το πρόβλημα δεν λύνεται το πρόβλημα, συνεπώς καλό είναι να μην κολλάς σ’ αυτό, αλλά, βασικά, σε οτιδήποτε άλλο.

Παρθένος
Προς το παρόν, συνταγή που λειτουργεί δεν χρειάζεται να την αλλάξεις σε οικογενειακά και πρακτικά. Που λειτουργεί όμως, όχι που απλά βολεύει.

Ζυγός
Κάνε μια ανασκόπηση αυτών που θέλεις για τη δουλειά και την προσωπική σου ζωή. Ίσως οι στόχοι σου να χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα.

Σκορπιός
Δεν είναι και πολύ ωραίο να κυνηγάς κάποια ανανέωση, κάτι καινούργιο και να σκας σε ζονγκ. Όσο όμως το κάνεις με τον ίδιο, γνωστό τρόπο, αυτό θα γίνεται.

Τοξότης
Να είσαι όσο λιγότερο εγωιστάκος γίνεται στα χρήματα και στον έρωτα. Επειδή μπορείς να είσαι εαυτούλης, δεν σημαίνει ότι χρειάζεται και να το κάνεις.

Αιγόκερος
Δεν έχουν και πολλά να πουν τα συνηθισμένα της σχέσης σου. Και να τα ευχαριστιέσαι σήμερα, μάλλον φαίνονται άσχετα με τους στόχους σου.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Υδροχόος
Τσέκαρε πόσο σε παίρνει μπάλα η καθημερινότητα γιατί με τα καινούργια που μπαίνουν ξεχνάς και κούραση και εκκρεμότητες που τελικά κουράζουν πολύ.

Ιχθύες
Δεν είναι κακό να ‘σαι ανοιχτός στον τρόπο που προσεγγίζεις τον έρωτα και τη σχέση με τα παιδιά σου. Αν θέλεις ουσία, φύγε από τα χαρωπά επιφανειακά κλισέ.