Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 12/11

155

 

Κριός
Πρόσεξε πόσο δικαιολογημένες είναι οι αντιδράσεις σου στις σχέσεις σου. Δηλαδή δεν φταίει ο απέναντι εάν κάτι που δεν σε ενοχλούσε, ξαφνικά γίνεται αφόρητο.

Ταύρος
Στο θέμα των προφυλάξεων και της φροντίδας για την υγεία οι ορθές πρακτικές είναι διαδεδομένες και γνωστές. Καλό είναι να είσαι εντάξει για να μην ανησυχείς.

Δίδυμοι
Αυτό που είναι το πλέον ευχάριστο δεν είναι απαραίτητα και αυτό που σε βοηθάει. Καλό είναι να επιλέγεις προσεκτικά ανάμεσα στα δύο.

Καρκίνος
Κράτησε λίγες από τις δυνάμεις σου για τους προσωπικούς σου στόχους αντί να κάνεις μόνο τον ισορροπιστή στο σπίτι. Έτσι θα ’ναι ευκολότερο και το δεύτερο.

Λέων
Εσύ ξέρεις που βρίσκεται η σωστή αναλογία στις συνεννοήσεις, στους συμβιβασμούς, στις συμφωνίες σου. Αν πιέζεσαι υπερβολικά δεν θα τα τηρήσεις.

Παρθένος
Είναι δύσκολο να έχεις την ανταπόκριση που θέλεις στις σχέσεις σου όταν εστιάζεσαι πρωτίστως σε αυτό που κάνει εσένα να αισθάνεσαι καλύτερα.

Ζυγός
Όσο τέλειες ισορροπίες και να βρεις κι όσο και να τα συμφωνήσετε με τον εαυτό σας, εάν φιλοδοξείς να σχετιστείς και με άλλους, δεν γίνεται να τους αγνοήσεις.

Σκορπιός
Μια δραστικά καταστροφική κίνηση αποσύνδεσης είναι για σένα συχνά ευκολότερη. Η δουλειά σου δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται μ’ αυτό τον τρόπο.

Τοξότης
Αν πρόκειται να γίνει τίποτα από αυτά που σχεδιάζεις χρειάζεται να έχουν κάποια ευχαρίστηση και για σένα, μόνο με το μαστίγιο δεν γίνεται, χρειάζεται και καρότο.

Αιγόκερος
Τι να κάνεις όλη την αναγνώριση και την επιτυχία του κόσμου αν κάθεσαι σ’ αναμμένα κάρβουνα και δεν σε χωράει ο τόπος; Φρόντισε και τα βασικά.

Υδροχόος
Και να φύγεις και να μείνεις δεν γίνεται, είτε γεωγραφικά, είτε σε θέματα σκεπτικού, είτε σε συναναστροφές. Ούτε και γίνεται να μείνουν όσα αγνοείς, ακίνητα.

Ιχθύες
Κυνηγάς το ουσιαστικό και το βαθύ και το ωραίο και το μεγάλο αλλά θέλεις να ’ναι και στο νούμερό σου. Πως θα γίνει αυτό τώρα;

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα