Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 8/10

120

Κριός
Μην παζαρεύεις με την τύχη σου σήμερα, ό, τι βλέπεις πως πηγαίνει καλά, ακολούθησέ το, στήριξέ το και μην το πολυσυζητάς γιατί εκεί στραβώνει.

Ταύρος
Οποιαδήποτε βοήθεια έρχεται προς το μέρος σου, από οικονομική, μέχρι ψυχολογική, καλοδεχούμενη, όμως μην την θεωρήσεις δεδομένη.

Δίδυμοι
Αν αρχίσεις τον διάλογο των υπέρ και των κατά, μόνος σου ή με άλλους, κινδυνεύεις να χάσεις την ουσία της προσπάθειας που κάνει ο απέναντι.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Καρκίνος
Αν εκφράσεις αυτά που σε προβληματίζουν απλά, λιτά και χωρίς πολλά δράματα θα βοηθηθείς πολύ περισσότερο από ότι αν τα γυρίζεις στο κεφάλι σου.

Λέων
Θεωρητικά το εξωεπαγγελματικό είναι το επιθυμητό. Όμως, δεν είναι ντροπή ν’ απολαμβάνεις την ρουτίνα σου και κάποιες φορές, να την προτιμάς.

Παρθένος
Έχε το νου σου μην χάνεις τις ευκαιρίες για δημιουργικότητα, χαρά και ωραία πράγματα που υπάρχουν ήδη επειδή περνάνε χίλια δύο άλλα από το μυαλό σου.

Ζυγός
Δικαιούσαι να θέλεις να καθίσεις στο σπίτι σου και να μην κάνεις τίποτα, έστω κι αν δεν είναι και πολύ σέξι. Δεν είναι ανάγκη διαρκώς να τρέχεις προς κάπου.

Σκορπιός
Ορισμένες φορές υπάρχουν απλές λύσεις σε προβλήματα, πρακτικά και συναισθηματικά, τις οποίες δεν βλέπεις επειδή ψάχνεις τα σύνθετα ντε και καλά.

Τοξότης
Καλό είναι να μην βάζεις τον απέναντι στην διαδικασία να συζητάει και να προγραμματίζει όταν από την αρχή προτιμάς να μην εμπλακείς.

Αιγόκερος
Προσπάθησε να παλέψεις τις ενοχές του να μην έχεις πρόγραμμα τίγκα. Ορισμένες φορές έχει δικαίωμα να πάρεις μια ανάσα με αυτά που έκανες ήδη.

Υδροχόος
Δεν είναι κακό να χάσεις και καμία διασκέδαση και τίποτα ωραία πράγματα αν χρειάζεται να δώσεις περισσότερη βάση σε υγεία και ψυχολογία.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Ιχθύες
Ψάξε τι γίνεται λίγο παραέξω από το σπίτι, τον εσωτερικό σου κόσμο και την οικογένεια επειδή παίζουν πράγματα και δεν σηκώνεις το βλέμμα να τα δεις.