Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου

150

 

Κριός
Με λίγη προσοχή, το θέμα του τι θα ξοδέψεις για το σπίτι και στο σπίτι σήμερα, επειδή ξεκινάει από το τίποτα και το κάτι λίγο και σε παίρνει πολύ εύκολα η μπάλα.

Ταύρος
Μη χαλαρώνεις στις γνωστές και κλασικές συνδιαλλαγές και συναντήσεις της μέρας, γιατί εκεί σου κάνει την έκπληξη. Και οδήγα ακόμη προσεκτικότερα.

Δίδυμοι
Φαγητό, ποτό και γενικώς ό,τι ευχαριστιέσαι με λίγη προσοχή σήμερα γιατί πηγαίνεις στην κακή υπερβολή με ευκολία.

Καρκίνος
Από αλλού ξεκινάς σήμερα και αλλιώς σου βγαίνει τελικά. Δεν υπάρχουν και πολλά να γίνουν, αλλά είναι ευκαιρία να δεις πιο καθαρά ποιά συνήθεια φταίει.

Λέων
Με πεσμένο ηθικό και βεβαιότητα ότι θα αποτύχεις δεν πηγαίνεις πουθενά, εκτός ίσως από το να «κάψεις» και στόχους που δεν χρειάζονται κάψιμο.

Παρθένος
Μοιραία, όταν κάνεις σχέδια και κανονίσματα θα πέσεις και πάνω στις προϋποθέσεις που χρειάζονται κι εκεί είναι λίγο πιο ζόρικα τα πράγματα.

Ζυγός
Αν λειτουργεί αυτό που κάνεις στη δουλειά σου για όλους εκτός από σένα, μάλλον χρειάζεται να του ρίξεις μια δεύτερη, δραστική ματιά.

Σκορπιός
Εσύ καλά κάνεις και βάζεις μπρος να κάνεις το επόμενο βήμα, ενημέρωσε όμως και κανέναν άλλο γιατί μόνος σου, ούτε λέει, ούτε βγαίνει.

Τοξότης
Το ερώτημα είναι αν προτιμάς να στριμώχνεσαι συναισθηματικά και οικονομικά, αντί να κάνεις κάποιες αλλαγές στις πρακτικές σου συνήθειες.

Αιγόκερος
Τείνεις να κουράσεις ακόμη και τον εαυτό σου με τη στάση σου στις σχέσεις και δίκιο έχεις, δεν έχει και πολλή πλάκα, γι’ αυτό κάνε κανένα άλλο πείραμα.

Υδροχόος
Με τις χίλιες δύο μικροδουλειές, μικροϋποχρεώσεις, τείνεις να αφήσεις τον γάμο και να πας για πουρνάρια. Ιεράρχησε λιγάκι τι κάνεις και πόσο.

Ιχθύες
Το χιούμορ είναι πραγματικά αξία ανεκτίμητη, σήμερα απλώς έχε το νου σου να το κόβεις εγκαίρως, είναι ευαίσθητη η μέρα.

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================