Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου

147

 

Κριός
Μεγάλη χαρά με την αργία, τόση που είναι εύκολο να γίνεις ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σου, πετώντας κάθε λογική από το παράθυρο. Καλύτερα όχι.

Ταύρος
Μια μέρα δεν φτάνει για να καλύψεις έδαφος των τελευταίων αιώνων, συνεπώς θέσε ρεαλιστικούς στόχους για τη μέρα και μείνε σ’ αυτούς.

Δίδυμοι
Μην προτρέχεις. Αυτό θα μπορούσε να είναι γενική επωδός για σένα, σήμερα όμως, πραγματικά, μη προτρέχεις. Κράτα το θετικό και περίμενε να δεις που πάει.

Καρκίνος
Με αρκετή ένταση μπαίνεις στη μέρα, μεταξύ αυτών που φαντάζεσαι, αυτών που θέλεις, αυτών που παίζουν οικογενειακά και γενικώς. Απόφυγε να γίνεις κακούλης.

Λέων
Αν βρεις κάποια μέση οδό ανάμεσα στο να πρωτοτυπήσεις, να εντυπωσιάσεις και να την κάνεις και στο να είσαι κόσμιος, θα ‘ναι το καλύτερο για τη μέρα σου.

Παρθένος
Οι αναλύσεις που κάνεις και τα άκρα στα οποία καταλήγεις έχουν ίδια επαφή με την πραγματικότητα με το Χάρι Πότερ. Κόψε από τις γωνίες και κράτα τη μέση.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Ζυγός
Εσύ δίκιο έχεις που προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες και θα το καταφέρεις όσο δεν αφήνεσαι να παρασυρθείς από τον απέναντι.

Σκορπιός
Αργία η μέρα σήμερα, συνεπώς αξίζει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ξαποστάσει, έστω κι αν έχει τριάντα χιλιάδες πράγματα που πρέπει να γίνουν.

Τοξότης
Να προσέχεις τις ερωτικές φούσκες ιδιαίτερα όταν σε τραβάνε από σημαντικά πράγματα που σχεδιάζεις, από δραστηριότητες, από φιλίες.

Αιγόκερος
Καλύτερα να μην την βγάλεις στο σπίτι και απολύτως οικογενειακά σήμερα επειδή θα ανέβουν οι θερμοκρασίες ιδιαίτερα. Κάνε βόλτα, δες φίλους σου.

Υδροχόος
Το να περιφέρεσαι ασκόπως μπορεί να ταιριάζει σε ένα κομμάτι σου, αλλά κάτι σε εκδρομή ή έστω μια συνάντηση που έχει κάποιο αντικείμενο, είναι καλύτερα.

Ιχθύες
Επειδή είναι μια μόνο μέρα, δεν αξίζει να τινάξεις τον προϋπολογισμό σου στον αέρα. Λάβε υπόψη σου αυτά που σου λένε σήμερα, άκουσέ τα τουλάχιστον.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα