Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 17/11

145

 

Κριός
Το πρωί ξεκινάς με καλύτερη διάθεση και καλό θα’ ναι να την κάνεις κάτι θετικό για να λειτουργήσει εξισορροπητικά όταν αργότερα εμπλακείς με υποχρεώσεις.

Ταύρος
Το πρωί είναι εύκολο να ξεφύγεις με το τι θα ήθελες ή θα έπρεπε να κάνεις/έχεις και να χαλαστείς. Αν δεν βιαστείς, αργότερα βρίσκεις μια ρεαλιστικότερη οπτική.

Δίδυμοι                                                                                                Κοινωνικοποιήσου το κατά δύναμη, απλώς μην παίρνεις φόρα επειδή οι συναισθηματικές και οικονομικές σου δυνατότητες πιέζουν αρκετά.

Καρκίνος
Κάνε αυτά που θέλεις για σένα νωρίς μέσα στη μέρα, επειδή αργότερα μάλλον θα χρειαστεί ν’ ασχοληθείς με αυτά που περιμένουν σύντροφος και συνεργάτες.

Λέων
Καλύτερα προγραμμάτισε τις πιο χαρουμενο-ελαφριές δραστηριότητες με παιδιά, σύντροφο, δημιουργικά το πρωί για να μπεις στα όχι τόσο χαρωπά, γεμάτος.

Παρθένος
Δουλειές για το σπίτι και τους δικούς σου όσο νωρίτερα μπορείς αλλά χωρίς να σε πάρει η μπάλα, χρειάζεται να αφήσεις χρόνο και για όσα θέλεις εσύ να κάνεις.

Ζυγός
Η επικοινωνία ρέει ευκολότερα νωρίτερα μέσα στη μέρα, αξιοποίησε την δυνατότητα. Αργότερα, να προσέχεις την ξεροκεφαλία, ειδικά στο σπίτι.

Σκορπιός
Βεβαίως και να κάνεις κάτι που απολαμβάνεις, φαγητό, κάποια αγορά, ένα διάλειμμα, απλώς όχι σε βάρος των συναντήσεων και των συνεννοήσεων σου.

Τοξότης
Ξεκινάς με διάθεση τη μέρα σου, ωστόσο καλό είναι να μην «ανοιχτείς» περισσότερο από ότι σε παίρνει, επειδή θα σε περιορίσουν οι δυνατότητές σου.

Αιγόκερος
Αν μπορείς να ξεκινήσεις λίγο αργότερα τη μέρα σου, να κοιμηθείς λίγο παραπάνω, κάντο. Χρειάζεσαι ξεκούραση, άγχος έχεις ούτως ή άλλως.

Υδροχόος
Προσπάθησε να μην ακυρώσεις ιδέες ή οτιδήποτε θετικό φέρει το πρωί επειδή αργότερα αισθάνεσαι βαρύς. Υπάρχει και πολλή κούραση στη μέση.

Ιχθύες
Κράτησε αυτά που στοχεύεις και συμφωνείς στη δουλειά ρεαλιστικά για να μην απογοητευτείς μόλις συνειδητοποιήσεις τη δουλειά που πρέπει να γίνει.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα