Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης

82

 

Κριός
Είναι πολύ εύκολο να μπερδευτεί οποιοδήποτε θέμα χρημάτων σήμερα, ειδικά σε προσωπικό πλαίσιο. Δοκίμασε διαφορετικές προσεγγίσεις, μην επιμένεις.

Ταύρος
Ο χρόνος μπορεί να ξεγλιστρήσει απ΄τα χέρια σου χωρίς να το καταλάβεις, ειδικά αν εμπλέκεσαι σε δουλειές, δουλίτσες κι άλλες δουλειές. Ψάξε να δεις το σύνολο.

Δίδυμοι
Είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη μόνος, χρειάζεσαι τη βοήθεια συνεργατών και οικογένειας και θα την έχεις αν είσαι αρκετά σαφής ως προς το τι και πώς.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Καρκίνος
Ούτε οι εσωτερικές, ούτε οι εξωτερικές φλυαρίες βοηθούν ιδιαίτερα, ούτε οι συνηθισμένες συναισθηματικές προσεγγίσεις. Άκουσε περισσότερο.

Λέων
Ευχάριστη η ενασχόληση με χόμπι, φιλίες και σχέδια, ωστόσο όσο καλά κι αν οργανώνεσαι, αν οργανώνεσαι στα ίδια, μην περιμένεις κάτι διαφορετικό.

Παρθένος
Προσπάθησε να μαζέψεις την προσοχή σου, τείνει να διασκορπιστεί σε πολλά. Καλό είναι να έχεις ιδέα τι κάνεις γενικά, όχι μόνο σε πολλά ασύνδετα κομμάτια.

Ζυγός
Θεωρητικά πολλά μοιάζουν καινούρια κι ευχάριστα, όταν όμως πηγαίνεις στο πρακτικό βλέπεις ότι έχεις να κάνεις πάλι με τα γνωστά σου άλυτα θέματα.

Σκορπιός
Συναισθηματική αστάθεια για πρωταθλητές έχει η μέρα κι αυτό είναι εύκολο να κάνεις τις αντιδράσεις σου σε όλους, δυσανάλογες.

Τοξότης
Προσεκτικά στην διαδρομή από τη θεωρία στην πράξη. Ίσως εσύ να έχεις την ικανότητα, όμως τίποτα δεν θα συμβεί αν δεν συνεννοηθείς καλά με τους άλλους

Αιγόκερος
Περιόρισε τις επαφές και κουβέντες της ημέρας σε αυτές που όντως χρειάζονται, επειδή από κάποιο σημείο και μετά και όρεξη να έχεις, δεν έχουν νόημα.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Υδροχόος
Βιάζεσαι να μετατρέψεις καλές δημιουργικές ιδέες και γνωριμίες σε χρηματικό ή συναισθηματικό όφελος, ενώ ακόμη δεν είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν οι βάσεις.

Ιχθύες
Προσπάθησε να μην πολυανακατεύσεις τη σχέση σου με τα οικογενειακά, γιατί μετά αρχίζουν οι κόντρες και μετά χάνεται τελείως η επικοινωνία.