Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 14/11

152

 

Κριός
Η σεξουαλικότητά σου θέλει το μερίδιο της και αν έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς, κάντο ώστε να πάρεις την ευχαρίστηση του «μαζί».

Ταύρος
Ξέρεις εκείνη τη γραμμή που καμιά φορά περνάς στις σχέσεις σου και μπαίνεις στη ζώνη του λυκόφωτος; Προσπάθησε να την δεις και να γλιτώσεις από το δράμα.

Δίδυμοι
Με την καλλιέργεια τρομοκρατικών σεναρίων, «φημών» κα θρίλερ, δουλειά δεν γίνεται, πέρασε και το Χαλοουίν. Κάνε ό, τι χρειάζεται για να’ σαι πιο ψύχραιμος.

Καρκίνος
Και με υπερβολές, έκφρασε την αγάπη σου, απλώς μην το κάνεις με τρόπο «όποιος αγαπά, παιδεύει». Φτάνει που παιδεύουμε άθελά μας, όχι και ηθελημένα.

Λέων
Και να βγεις από πάνω σε μια κόντρα στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, ελάχιστη αξία έχει αν έχεις γίνει χώμα στην πορεία και κάπως έτσι πάει.

Παρθένος
Μπορείς να εκφράσεις την άποψή σου και χωρίς να χρειάζεται να ακυρώσεις την άποψη κάποιου άλλου. Δεν χρειάζεται πάντα να υπάρχει μια αντίδραση.

Ζυγός
Είναι γλιστερή η κατηφόρα της υπερβολής σε φαγητό, ποτό και αναζήτηση της προσοχής στις σχέσεις, έχε το νου σου, κάπου ξεκινάει το ανθυγιεινά παράλογο.

Σκορπιός
Δεν έχεις κανένα καθήκον να «βάλεις στη θέση του» όποιον θεωρείς ότι κάνει κάτι λάθος. Κάνε αυτό που νομίζεις σωστό κι άσε τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Τοξότης
Ακόμη κι αν δεν μπορείς να συναντήσεις ανθρώπους όπως θα ήθελες, μην πας στο «όλα ή τίποτα». Ούτε αναίτια ρίσκα, ούτε νοσηρή απομόνωση όμως.

Αιγόκερος
Δεν χρειάζεται να τα βάλεις με τους φίλους και τους κοντινούς σου ανθρώπους επειδή σε ανέχονται. Σε ανέχονται γιατί σ’ αγαπούν, όχι γιατί είναι υποδεέστεροι.

Υδροχόος
Αν δουλεύεις σήμερα, προσπάθησε να έχεις ένα πλάνο το κατά δύναμη καθαρό για τη μέρα, επειδή είναι κάπως μπερδεμένα τα πράγματα από μόνα τους.

Ιχθύες
Μπορεί να πιστεύεις πως επειδή κατάλαβες κάτι ή έκανες ένα παραπάνω βήμα από τους δικούς σου έχεις δικαίωμα να τους το τρίβεις στα μούτρα. Όχι, όμως.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα