Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου

153

Κριός
Προσεκτικά δουλειές κι αγγαρείες και οτιδήποτε πρακτικό, ειδικά στο σπίτι, για να μην πληρώνεις τα σπασμένα σε δεύτερο χρόνο.

Ταύρος
Δούρειοι Ίπποι υπάρχουν πολλοί στην καθημερινότητα, ειδικά οι προσωπικές καταστάσεις που νομίζεις ότι έχεις τον έλεγχο.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Δίδυμοι
Μην κολλάς στις απολύτως πρακτικές λεπτομέρειες στο σπίτι, γιατί θα τα βλέπεις βουνό. Άνοιξε λίγο την οπτική σου για να μπορέσεις να δεις λύσεις.

Καρκίνος
Ανάλωσε λιγότερο χρόνο σε πρακτικές κι εξονυχιστικές συνεννοήσεις και κουβέντες και περισσότερο στο ποιο είναι τελικά το ζητούμενο.

Λέων
Αν μπαίνεις στη νοοτροπία του καημένου, μοιραία θα αισθάνεσαι πως δεν έχεις τίποτα, όμως αυτό δεν ισχύει. Για κοίταξε λίγο προσεκτικότερα.

Παρθένος
Όταν κάνουμε σχέδια, ο θεός γελάει λέει μια έκφραση και κάπως έτσι είναι η μέρα. Έχει και το να φτάσεις τη σημασία του, όχι μόνο μια ατελείωτη διαδικασία.

Ζυγός
Μείνε πάση θυσία έξω από σεναριολογία για την υγεία σου και γενικά για ό,τι σε φοβίζει. Βλέπεις τη μερική εικόνα, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τη συνολική.

Σκορπιός
Μη λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο, όσο καλά κι αν τα λογαριάζεις, είτε λέγεται σύντροφος, είτε συνεργάτης, είτε φίλος.

Τοξότης
Υπερβολικά πολύ μεγάλη προσπάθεια και προσοχή για πρακτικά σχέδια και επαφές, χωρίς να έχεις καν ότι χρειάζεται για το πρώτο βήμα, είναι μάλλον μάταια.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Αιγόκερος
Μην τρελαίνεσαι να αναζητήσεις την εξωτική εμπειρία, δραστηριότητα ή μέρος και χάνεις το αυτονόητο: κατά πόσο θέλεις όντως να το κάνεις;

Υδροχόος
Καλό είναι οι συνεννοήσεις για τα οικογενειακά οικονομικά να γίνονται σε συνεννόηση με την οικογένεια για να μη σου φέρουν τα πάνω, κάτω.

Ιχθύες
Όσο πιο πολύ κάθεσαι κι αναλύεις τι έκανε ο ένας κι ο άλλος, τόσο πιθανότερο είναι να σου έρθει και η ανταπόκριση με μάλλον απότομο τρόπο.