Οι ασυνείδητοι και οι εθελοντές: Δύο διαφορετικοί κόσμοι στο Πικέρμι

994

Ο Κώστας Καπόλας, κάτοικος Πικερμίου, κάνοντας την Κυριακάτικη βόλτα του ανακάλυψε ένα ρέμα που σε ένα σημείο του είχε δημιουργηθεί μια μικρή λιμνούλα.

Μέσα εκεί λοιπόν ζούν βατράχια και χελώνες… Εκεί ακριβώς, κάποιος ασυνείδητος  πέταξε ντουλάπια κουζίνας και είδη υγιεινής…λεκάνη τουαλέτας και πολλά άλλα

Ενημερώθηκε η κοινοτική σύμβουλος Πικερμίου Κωνσταντίνα Λουλάκη, γνωστή για τις πολλές της δράσεις, έχοντας την εθελοντική ομάδα «Όλοι μαζί για το Πικέρμι» και αμέσως ευαισθητοποιήθηκε, ενημερώνοντας την δημοτική σύμβουλο Βαλερή Βασιλικού, εκτελεστική γραμματέα της επιτροπής «Βιώσιμο Περιβάλλον» η οποία ασχολείται κι αυτή με τον εθελοντισμό!

Σήμερα λοιπόν το πρωί πήγαν εκεί με γαλότσες, γάντια και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να απομακρύνουν όλα τα αντικείμενα… Η κατάβαση δεν ήταν καθόλου εύκολη αφού έπρεπε να ανοίξουν μονοπάτι κόβοντας κλαδιά γεμάτα αγκάθια… Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο Άγγελος Χοβαρδάς!

Θλιβόμαστε πολύ βλέποντας αυτές τις εικόνες και αναρρωτιόμαστε τι άνθρωπος είναι αυτός που πέταξε όλα αυτά τα αντικέιμενα εκεί πέρα και ελπίζουμε να μην ξανασυμβούν τέτοια περιστατικά!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Άγγελο, την Κωνσταντίνα και την Βαλερή και σε όλους τους εθελοντές που μας κάνουν να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Ρεπορτάζ Κατερίνα Τράση

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ