Οι χειμερινοί κολυμβητές της Ραφήνας, έκοψαν την βασιλόπιτά τους!

691

Μπορεί το κρύο και η βροχή να κρατάει κάποιους κλεισμένους στα σπίτια τους, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε ο σημερινός καιρός να κρατήσει τους χειμερινούς κολυμβητές μακριά από τη θάλασσα, πόσο μάλλον σήμερα που ήταν και η κοπή της βασιλόπιτάς τους.

Υπο τις ευλογίες του πατρός Αποστόλου Δάμκαλη, και παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Σπυρίδωνος Χρυσοφώτη και της Διευθυνούσης Συμβούλου Δέσποινας Γκικάκη, όχι μια , αλλά δύο βασιλόπιτες ( μια για τους κολυμβητές και τους προσκεκλημένους στη ξηρά και μια για τους κολυμβητές που ήταν στη θάλασσα)ευλογήθηκαν και μοιράστηκαν σε όλους όσοι βρέθηκαν σήμερα στο Μπλε Λιμανάκι Ραφήνας.

Ο πρόεδρος των χειμερινών κολυμβητών Δημήτρης Αντωνάκος, ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση με ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Σπυρίδωνα Χρυσοφώτη και την Δέσποινα Γκικάκη, που βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο και ανταποκρίνονται στα αιτήματα του Συλλόγου. Αιτήματα που αφορούν , τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα της παραλίας στο Μπλε Λιμανάκι.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας και την ανταλλαγή ευχών, οι χειμερινοί κολυμβητές, βούτηξαν στη θάλασσα , έκοψαν και δεύτερη βασιλόπιτα και στη συνέχεια ακολούθησε πλούσιο κέρασμα που προσέφεραν οι:

Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας

Οικογένεια Πρίφτη

Δημήτρης Κατσουλάκης (Αντιδήμαρχος Ραφήνας, Πρόεδρος Συλλόγου Κρητών)

Lampros Bakery & more (Λάμπρος Φώτος,Γέρακα 89 και Μιλτιάδου 91, Γέρακας)

Ζαχαροπλαστείο Στεφάνου

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες απο τη σημερινή κοπή της βασιλόπιτας ΕΔΩ