Οι δωρεάν ταινίες στο σινε ΑΕΛΛΩ για τους δημότες Ραφήνας-Πικερμίου

394

Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο θερινό κινηματογράφο «ΑΕΛΛΩ» στους Δημότες και μόνιμους κατοίκους Ραφήνας Πικερμίου για την παρακολούθηση επιλεγμένων ταινιών Α’ προβολής , παραστάσεων και παιδικών παραστάσεων. Κάθε Δημότης ή μόνιμος κάτοικος θα έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης τεσσάρων (4) δωρεάν προβολών ή παραστάσεων σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ώστε να μπορεί να καλυφθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός συμπολιτών μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
Για τη διασφάλιση και την τήρηση της προτεραιότητας στις κρατήσεις των θέσεων των δικαιούχων του προγράμματος οι Δημότες και μόνιμοι κάτοικοι Ραφήνας Πικερμίου μπορούν να καλούν:
Στα τηλέφωνα του ΔΟΠΑΠ : 2294026073.
ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
dopapcinema@gmail.com, από 8.00 έως 14.00. Για τους Δημότες Ραφήνας Πικερμίου, δεν απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών παρά μόνο το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας κατά την είσοδο στον κινηματογράφο.
Για τους μόνιμους κατοίκους απαιτείται απλώς η πιστοποίηση της μόνιμης κατοικίας (Ε1) είτε στο ΔΟΠΑΠ κατά την κράτηση, είτε ηλεκτρονικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 Αυγούστου

ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΛΑ… ΙΤΑΛΙΚΑ/THE ITALIAN JOB

Σκηνοθεσία: Πίτερ Κόλινσον/Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Κέιν, Μπένι Χιλ.

Διάρκεια: 99 λεπτά

Ο Τσάρλι είναι ένας αμετανόητος ληστής. Μόλις έχει αποφυλακιστεί και ετοιμάζει ήδη την επόμενη, μεγαλεπήβολη «δουλειά» του: η ιδέα είναι, με την ιταλική μαφία στο κατόπι τους, αυτός κι η ομάδα του να κλέψουν ένα φορτίο ράβδων χρυσού κατά τη μεταφορά του, προκαλώντας ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα στο κέντρο του Τορίνο και διαφεύγοντας με τρία Μίνι Κούπερ. Ενα κλασικό πια, εξαιρετικά πρωτότυπο στην εποχή του,χιουμοριστικό heist movie. Οσο κρατά και σήμερα η αλήτικη, ιδιόμορφη γοητεία του Μάικλ Κέιν, άλλο τόσο διατηρεί τη φρεσκάδα του το μνημειώδες αυτοκινητο-κυνηγητό, η αισθητική των swinging ‘60s και το σάουντρακ με την υπογραφή του Κουίνσι Τζόουνς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 Αυγούστου

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ/ AVA

Σκηνοθεσία: Τέιτ Τέιλορ/ Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Τσαστέιν, Κόλιν Φάρελ, Τζον

Μάκλοβιτς.

Διάρκεια: 96 λεπτά

Η Άβα, μία πρώην εξαρτημένη κοπέλα, είναι πλέον μία αδίστακτη εκτελεστής. Αν

και μεγάλο ταλέντο στη δουλειά της, είναι ασυμβίβαστη και παραβιάζει συνεχώς το

πρωτόκολλο, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης για την

οποία εργάζεται. Γι’ αυτό, κάποια στιγμή γίνεται η ίδια στόχος, οπότε θα αναγκαστεί να

χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητές της για να σωθεί.