Οι ερωτήσεις του Βασίλη Πιστικίδη στο αποψινό Δημ. Συμβούλιο.

312
SONY DSC
  • Όσοι περιμένουν στη στάση επί της Ναρκίσσου στο Ν. Βουτζά δεν έχουν καμιά προφύλαξη. Πρέπει κάτι να γίνει. (κάναμε αίτηση για να επισκευασθεί με χορηγία το αίτημα μας δεν ευοδώθηκε, Στα άμεσα πλάνα μας είναι η επίλυση του προβλήματος, ανέφερε ο Δήμαρχος)
  • Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αρίωνος θα πρέπει να ληφθούν μέτρα, γιατί είναι αυτή τη στιγμή σαν ξέφραγο αμπέλι. Να βρει ο Δήμαρχος κάποιο τρόπο να προστατευτεί. (δείτε την απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος ΕΔΩ )
  • η δημοτική συγκοινωνία της Ραφήνας έχει δρομολόγια που πραγματοποιούν κυκλικές διαδρομές, Δεν βλέπω σχεδιασμό προκειμένου να αξιοποιηθεί το ακίνητο που αγοράσαμε στη Διασταύρωση που θα θέλαμε να γίνει κέντρο της δημοτικής συγκοινωνίας. (προβλέπεται στάση 5′ λεπτών στη Διασταύρωση ανέφερε ο Δήμαρχος Ε. Μπουρνούς)
  • Αναφέρθηκε σε ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Α. Βασιλόπουλου σχετικά με το θάνατο δημοτικού υπαλλήλου στο Δήμο Διονύσου που αναφερόταν γενικά σε “παραλείψεις” των δημοτικών αρχών. Ο Β. Πιστικίδης ρώτησε αν στους Δήμους αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου.