Οι εταιρείες που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς αποχέτευσης των Δήμων Ραφήνας Πικερμίου και Σπάτων Αρτέμιδας!

3087

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει τη Δευτέρα 23 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και για το έργο που αφορά στην κατασκευή Δικτύων και Αγωγών Μεταφοράς Ακαθάρτων σε περιοχές των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων Αρτέμιδος προϋπολογισμού δημοπράτησης 79 εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, ποσό χωρίς ΦΠΑ 63,7εκ. ευρώ). συμμετείχαν τα παρακάτω “σχήματα” :

3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ

ΑΒΑΞ

ΑΚΤΩΡ

ΕΝΩΣΗ ΘΕΜΕΛΗ- Χ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ -ΕΡΓΩ Α.Τ.Ε.-ΕΛΤΕΡΓΑ Α.Ε.

ΕΝΩΣΗ ΤΕΡΝΑ – ΕΡΤΕΚΑ

ΙΝΤΡΑΚΑΤ

Στον δεύτερο διαγωνισμό  που αφορά την κατασκευή Δικτύων Ακαθάρτων και Αγωγών Μεταφοράς Ακαθάρτων σε περιοχές του Δήμου Σπάτων- Αρτέμιδος προϋπολογισμού δημοπράτησης 86,8εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, ποσό χωρις ΦΠΑ 70 εκ. ευρώ) κατέθεσαν συμμετοχή επίσης 6 σχήματα:

ΑΒΑΞ

ΑΚΤΩΡ

ΕΝΩΣΗ ΘΕΜΕΛΗ- Χ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ -ΕΡΓΩ Α.Τ.Ε.-ΕΛΤΕΡΓΑ Α.Ε.

ΕΝΩΣΗ ΤΕΡΝΑ – ΕΡΤΕΚΑ

ΙΝΤΡΑΚΑΤ

3K ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Οι χρονικές λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό προέβλεπαν ως ημερομηνία έναρξης την 21η Φεβρουαρίου, αλλά τελικά “έγινε” 16 Μαρτίου 2020

Όπως έχει κατά καιρούς λεχθεί απο τους δημοτικούς άρχοντες και τους ¨αρμοδίους” στόχος είναι τα έργα να ξεκινήσουν μέσα στο 2010 και να ολοκληρωθούν το 2023.

Το έργα συγχρηματοδοτούνται από την Ε.Υ.Δ.Α.Π και το Ταμείο Συνοχής (Τ.Σ.)

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατά καιρούς δόθηκαν στη δημοσιότητα στις συνεδριάσεις κυρίως του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου που παρακολουθούσε ανελλιπώς το rpn.gr να σας υπενθυμίσουμε ότι στις εργολαβίες περιλαμβάνονται :

  • το δίκτυο αγωγών και τα τεχνικά έργα, για να “φτάνουν” τα λύματα στο Κ.Ε.Λ στο Πλατύ Χωράφι. (όπως επίσης και τις αναγκαίες συνδέσεις των ακινήτων)
  • τα κεντρικά αντλιοστάσια στη Ραφήνα και την Αρτέμιδα με τα επιπλέον τεχνικά έργα για τη διάθεση των επεξεργασμένων εκροών από το Κ.Ε.Λ.
  • οι πληροφορίες μας περιλαμβάνουν και τη κατασκευή εσωτερικών δικτύων ακαθάρτων εκτός Ραφήνας και Ν. Βουτζά, Καλλιτεχνούπολης, Νηρέα με τα απαραίτητα τεχνικά έργα για να “φτάνουν” τα λύματα στο κεντρικό αντλιοστάσιο Ραφήνας,
  • αγωγοί κατά μήκος της Αρίωνος

Αναμένουμε και τα σχετικά αποτελέσματα της Δευτέρας με την αποσφράγιση των προσφορών για να επανέλθουμε.