Οι Γιώργηδες της ανευθυνότητας ζουν και στην Ραφήνα!

1836

Ακολουθεί ανάρτηση του αντιδημάρχου τύπου και υπεύθυνου τύπου της επιτροπής διαχείρισης κρίσεων του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Χρήστου Τσεμπέρη:

Ο “Γιώργος” από το σποτάκι του ΕΟΔΥ δυστυχώς ζει και ανάμεσά μας. Ο ανεύθυνος, “μάγκας”, ατρόμητος “Γιώργος” είναι και ΕΔΩ.
Από το πρωί οι υπηρεσίες του Δήμου είναι στο κατόπι των διάφορων “Γιώργηδων”, που ανοίγουν κλειστές πόρτες αθλητικών εγκαταστάσεων, σπάνε λουκέτα, πηδάνε σύρματα και φράχτες, για να μπουν και να παίξουν λέει στις εγκαταστάσεις… Μερικοί “Γιώργηδες” παίρνουν και τα παιδιά τους μαζί…
Και ας παίρνει πρωτοφανή μέτρα περιορισμού η πολιτεία. Ας κάνει εκκλήσεις ο ΕΟΔΥ. Ας κάνει συνεχείς παρεμβάσεις ο ίδιος ο πρωθυπουργός και ας μιλάει για πόλεμο. Δεν πάει η Ευρώπη και ο κόσμος ολόκληρος να θρηνεί νεκρούς.
Ο “Γιώργος” δεν σκιάζεται και ξέρει καλύτερα.
Γιατί ο “Γιώργος” είναι πονηρός και δεν τον πολυνοιάζει ο παππούς και η γιαγιά σου, ή η μητέρα και ο πατέρας σου, ή ο φίλος μας που τρέχει στις χημειοθεραπείες, η έγκυος κολλητή μας, ο μεταμοσχευμένος συνάδελφος. Ούτε ο εαυτός του. Δεν τον νοιάζει κανένας.
Μην γίνεις σαν τον “Γιώργο”, ούτε στη Ραφήνα ούτε πουθενά. Δεν μας αξίζει αυτός ο “Γιώργος” και η ανοχή μας τελείωσε εδώ!!