Οι Ιωνίδες κόβουν την πίτα τους υπό τους ήχους της μουσικής του Μίμη Πλέσσα στον Πύργο Πετρέζα

410

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου οι δείκτες του Ρολογιού, σταματούν στις 7μμ, στον Πύργο Πετρέζα (Λεωφ Πικερμίου – Σπάτων) κι εμείς σας περιμένουμε, στην κοπή της πίτας μας, με κέφι και μουσική διάθεση, γιατί οι Ιωνίδες, αφιερώνουμε το 2020, στο Μίμη Πλέσσα και στα τραγούδια του!

Ελάτε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε,….. “σ έναν ουρανό μ Αστέρια” έναν “ΕΡΩΤΑ στο Αιγαίο” ,γιατί κανείς δεν μπορεί να πει…”του αγοριού απέναντι… Αν σ αρνηθω αγάπη μου,.. Θα πιω απόψε το φεγγάρι,αφού… Σε βλέπω στο ποτήρι μου και.. . Μέθυσε απόψε το κορίτσι μου… χωρίς να τραγουδά και να χορεύει!

Στην διάρκεια της εκδήλωσης, εκτός από τον Μεγάλο Μαέστρο, ως γυναίκες, θα τιμήσουμε, αναγνωρίζοντάς την, ως επί τιμή Ιωνίδα και την Γυναίκα, που στήριξε, σε μια μεγάλη διαδρομή ζωής , από ψυχής, τον θρύλο της Ελληνικής Μουσικής, και αποτέλεσε πηγή δημιουργικής του έμπνευσης,την σύζυγό του κ. Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα.

Ελάτε μαζί μας, να διασκεδάσουμε, στο μουσικό αφιέρωμα, για τον” δικό μας μαέστρο” και συντοπίτη μας, που τις μελωδίες του, θα αποδώσει στο πιάνο, ο συνθέτης Θάνος Γεωργουλάς και θα τραγουδήσουν ο Σπύρος Κλείσσας και η Κυριακή Δερέμπεη!

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην αγορά τροφίμων, για το Περίπτερο της Αγάπης.

Η επίδειξη της πρόσκλησης, είναι απαραίτητη κατά την είσοδο.