Οι Jethro Tull ακυρώνουν την συναυλία τους στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού(βίντεο)

132

Αρκετοί Δήμοι αποφάσισαν να ακυρώσουν, προληπτικά, όλες τις εκδηλώσεις τους,εξαιτίας των νέων περιοριστικών μέτρων,ορισμένοι καλλιτέχνες κρίνουν ότι με τους περιορισμούς στον δεν βγαίνει οικονομικά η παραγωγή τους ενώ κάποια ξένα ονόματα που επρόκειτο να εμφανιστούν στη χώρας μας φοβούνται μην εγκλωβιστούν σε μια ενδεχόμενη νέα καραντίνα.

Σε αυτήν την τελευταία κατηγορία ανήκει το διάσημο βρετανικό ροκ συγκρότημα των Jethro Tull οι οποίοι είχαν προγραμματίσει μια μεγάλη συναυλία για τις 12 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη, η οποία όμως, τελικά, δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο αρχηγός τους μάλιστα, ο θρυλικός Ίαν Άντερσον στέλνει ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στους Έλληνες θαυμαστές του εξηγώντας πως προέχει η ασφάλεια όλων και εκφράζοντας την ευχή να συναντηθούν του χρόνου.

«Οι δυσοίωνες επιδημιολογικές προβλέψεις, η έξαρση των κρουσμάτων και ο φόβος επικείμενων νέων περιορισμών στις ταξιδιωτικές  μετακινήσεις με επιβολή καραντίνας για όσους ταξιδεύουν από και προς τη χώρα μας, δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε στη διοργάνωση της συναυλίας» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία.

Παράλληλα, δίνουν σαφείς οδηγίες για την εξαργύρωση των προπωλημένων εισιτηρίων. Σύμφωνα με αυτές οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, εντός 15 εργάσιμων ημερών. Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια από το δίκτυο καταστημάτων Public, μπορούν να απευθυνθούν στα αντίστοιχα καταστήματα κατά τις ώρες λειτουργίας τους, από την Παρασκευή 28 Αυγούστου έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Τέλος αυτοί που αγόρασαν εισιτήρια με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, είτε ηλεκτρονικά είτε σε συνεργαζόμενα καταστήματα, θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, εντός 15 εργάσιμων ημερών ενώ όσοι πλήρωσαν με μετρητά θα λάβουν ενημερωτικό email με οδηγίες.