Ολοκληρώθηκε η φετινή ανασκαφική έρευνα στο “Ρωμαϊκό Βαλανείο” στη Ραφήνα

270

Σε περιορισμένη έκταση ολοκληρώθηκε η φετινή ανασκαφική έρευνα στον αρχαιολογικό χώρο του “Ρωμαϊκού Βαλανείου” στη Ραφήνα, πρόγραμμα (αγαστής) συνεργασίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής .

Στο έργο συνέβαλλαν τα μέγιστα oι αριστούχοι πρωτοετείς φοιτητές Λαζαρής Θεμιστοκλής, Andrew Leitourgakis, Μαρία Αντωνίου,, Γριζέλντα Ραμαντάνι, Φιλιππία Θεοδωροπούλου και Νίκος Σελέκος, ο τελειόφοιτος Polykarpos Alkis Kominis, η πτυχιούχος Αρχαιολογίας MariBlue Tasxounidou, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές Nikos Kalogeropoulos και Vasiliki Kallimani, τις υποψήφιες διδάκτορες Anna Vasilakopoulou και Lina Tsatsaroni, και από πλευράς Εφορείας η αρχαιολόγος Δρ. Δωρίνα Μουλού, η συντηρήτρια Lamprini Lamprou, ο σχεδιαστής Riccardo Di Lauro και οι εργατοτεχνίτες Kostas Chatzopoulod και Αντώνης Γκριτζάπης.

Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς με σχετική του δημοσίευση ευχαριστεί όλους τους προαναφερόμενους και συμπληρώνει ότι ο δήμος όπου χρειάστηκε, ήταν και πάντα θα είναι αρωγός έχοντας ως προτεραιότητα τον πολιτισμό.