spot_img
26.2 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Ολυμπιακός, Φουρνιέ: Ανακοινώθηκε η επέκταση συμβολαίου του Γάλλου

 

 

Μετά από μόλις μια σεζόν στον Ολυμπιακό, ο Εβάν Φουρνιέ έχτισε μια πολύ δυνατή σχέση αγάπης με τον κόσμο και τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Μια σχέση που θα συνεχιστεί για ακόμα περισσότερα χρόνια, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του Γάλλου σούπερ σταρ, που παραμένει στο λιμάνι ως το 2028, όπως είχε ενημερώσει αποκλειστικά το SPORT24 με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Μελάγιες.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν τα χέρια με τον Γάλλο σούπερ σταρ και εξασφάλισαν ξανά την υπογραφή του με μεγαλύτερες αποδοχές, για να τον ανταμείψουν για την αφοσίωση και την προσφορά του, ενώ του ξεκαθάρισαν ότι θέλουν να βρίσκεται εκεί και στο νέο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που έχουν ονειρευτεί.

Στην αρχική συμφωνία των δύο πλευρών το καλοκαίρι του 2024, που πυροδότησε την “έκρηξη” ενθουσιασμού από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο “Ελ. Βενιζέλος”, το συμβόλαιο του Φουρνιέ ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2026 και οι απολαβές του φέτος θα ήταν λίγο περισσότερες από τα 2.200.000 δολάρια.

Ο Φουρνιέ από τη δική του πλευρά είναι απόλυτα χαρούμενος από την πρώτη του σεζόν με τον Ολυμπιακό και δείχνει μία τεράστια επιθυμία να κατακτήσoυν μαζί την EuroLeague, για να ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης. Η οικογένειά του περνάει υπέροχα στην Ελλάδα κάτι το οποίο επίσης έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διάθεσή του και κυρίως στην απόφασή του να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

“Κάτοικος Πειραιά για ακόμη τρία χρόνια θα παραμείνει ο Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο 33χρονος φόργουορντ κατέκτησε στην πρώτη του χρονιά με τα «ερυθρόλευκα» το πρωτάθλημα Ελλάδος και το Super Cup.

Σε 37 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είχε κατά μέσο όρο 16.1 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 1.1 κλέψιμο και 2.6 ασίστ ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 9.4 πόντους και 2.3 ασίστ μέσο σε 20 ματς συνολικά”.

Αυτή την εβδομάδα

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

Τραγωδία στην Ψάθα: Νεκροί ένας Έλληνας και ένας Δανός από τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς...

RPN.GR