«Ωνάσης: Τα θέλω όλα»: Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης [pics]

326

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» στο θέατρο Παλλάς. Όλη η κοσμική Αθήνα έδωσε το παρών στο θέατρο, με την Βουκουρεστίου να πλημμυρίζει από κόσμο που θέλησε να στηρίξει τους πρωταγωνιστές της βραδιάς. Ο Σταμάτης Φασουλής,η Δήμητρα Ματσούκα,η Κατερίνα Παπουτσάκη,ο Μέμος Μπεγνής,η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Αγησίλαος Μικελάτος εξέπληξαν με τις εντυπωσιακές ερμηνείες τους και κέρδισαν το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού!

Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση μοιάζει με σύγχρονο παραμύθι και ως τέτοια έχει εξιστορηθεί εκατοντάδες φορές σε δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές μεταφορές ή ακόμη και βιβλία. Η ταραχώδης ζωή ενός “κοφτερού” μυαλού που “διάβασε” την εποχή του και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του 20ου αιώνα. Σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας. Θάρρος και επιχειρηματικό ένστικτο, αυτό ήταν που τον χαρακτήριζε και που αποτέλεσε το δίπτυχο της επιτυχίας του.

>

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 25 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, θα αποτελέσει μια θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου. Δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης και απαθανάτισε όλα τα πρόσωπα που έδωσαν το παρών!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος-tlife.gr