Ορεινό Πικέρμι : Διάρρηξη πριν από λίγο στο Ντράφι

1551

 

Έχουν πληθύνει τώρα τελευταία οι διαρρήξεις στο ορεινό Πικέρμι και τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο.

Και έχουν τέτοιο θράσος πλέον οι διαρρήκτες που μπαίνουν μέρα μεσημέρι στα σπίτια ανυποψίαστων συμπολιτών μας.Ειδικά χρειάζεται μεγάλη προσοχή σήμερα και αύριο που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών είναι εκτός λόγω των μέτρων που ξεκινάνε το Σάββατο.

Σήμερα στις δώδεκα περίπου το μεσημέρι άγνωστοι μπούκαραν σε σπίτι στην οδό Κίμωνος στο Ντράφι (Είναι ο δεύτερος δρόμος δεξιά προς Πικέρμι μετά το πάνω περίπτερο στο Ντράφι).

Οι ιδιοκτήτες έλειπαν την ώρα της διάρρηξης.O συναγερμός χτύπησε,ειδοποιήθηκε η αστυνομία και πήγε στον σπίτι οπως και η εταιρεία security.Οι κάμερες της οικίας έδειξαν 3 άτομα με κουκούλες και λοστούς.Διέφυγαν με ένα ασημί αυτοκίνητο με ηλιοροφή.

Οι 3 φορούσαν μάσκες χειρουργικές (Κορονοιού) και ο 4ος (ο τσιλιαδόρος) βρισκόταν στο αυτοκίνητο, το οποίο όμως δεν ήταν παρκαρισμένο στο υπό διάρρηξη σπίτι. Προφανώς ήταν παραπέρα ή εν κινήσει.

Οι διαρρήκτες χτύπησαν επίμονα κουδούνι για να διαπιστώσουν ότι δεν ήταν κανείς μέσα και εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο.

Τα δυο σκυλιά, το ένα λυκόσκυλο, ως πολύ φιλικά δεν τους εμπόδισαν.
Παραβίασαν με λοστό μια Μπαλκονόπορτα και εισήλθαν.
Ο Συναγερμός χτύπησε, την εσωτερική σειρήνα την κατέστρεψαν.
Κινήθηκαν πολύ γρήγορα για λίγα μόνο λεπτά.

Η Falcon ήρθε αμέσως. Δεν είδε αυτοκίνητο απ’ έξω. Δεν είδε εμφανή στοιχεία διάρρηξης. Δεν φαινόταν κάτι ύποπτο. Το Seat Leon το είδε στην συνέχεια. Οι πινακίδες ως ήταν φυσικό ήταν κλεμμένες, σύμφωνα με την ΔΙΑΣ που κατέφθασε.

Όμως, το Seat Leon με Ηλιοροφή και στο Χρώμα του πάγου έχει ξαναπασχολήσει. Κυκλοφορεί με διάφορες πινακίδες στη περιοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων χτες το βράδυ στον ίδιο δρόμο (στην Κίμωνος ) ήταν σταματημένο ένα ανοιχτόχρωμο τύπου station wagon και παρατηρούσε τα σπίτια.

Ρεπορτάζ Κατερίνα Τράση

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================