ΟΡΟΣΗΜΟ Ραφήνας : Το διαδικτυακό ‘στοίχημα’ κερδήθηκε !

661

Ευχαριστούμε έναν προς έναν όλους τους συναδέλφους, τη γραμματέα μας καθώς και όλα τα παιδιά για την απίστευτη ταχύτητα με την οποία ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της περίεργης αυτής συγκυρίας.

Ηταν η Τετάρτη  11 Μαρτίου όταν κυριολεκτικά μέσα σε μια ημέρα στήθηκε το ‘Ηλεκτρονικό Ορόσημο’.

Αγοράστηκε και εγκαταστάθηκε ο τεχνικός εξοπλισμός, οργανώθηκαν τα μαθήματα, δημιουργήθηκαν οι διαδικτυακές ‘τάξεις’ και την Πέμπτη 12/03 (μια μέρα νωρίτερα σε σχέση με την αρχική μας ανακοίνωση ! ) το Ορόσημο λειτούργησε.

Προσπαθήσαμε να στηρίξουμε τα παιδιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο εκπαιδευτικά/μαθησιακά όσο και ψυχολογικά, συνεχίζοντας το κανονικό μας πρόγραμμα μαθημάτων σε όλες τις τάξεις με στόχο να μην χαθεί ούτε μια ώρα.

Τώρα επιστρέφουμε σιγά-σιγά στην ‘κανονικότητα’ και σκεπτόμαστε την επόμενη μέρα, ειδικά για τα παιδιά που τελειώνουν τη B’ Λυκείου.

Ετοιμάσαμε ένα πρόγραμμα θερινής προετοιμασίας συνολικής διάρκειας 6 εβδομάδων, το οποίο για λόγους ασφαλείας θα διεξαχθεί σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα χωρίς αναπροσαρμογή των διδάκτρων, τα οποία παραμένουν στα επίπεδα του 2019.

Η υποδομή του ΟΡΟΣΗΜΟΥ δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όσα παιδιά το επιθυμούν, να παρακολουθήσουν όλο μας το πρόγραμμα και διαδικτυακά.

ΟΡΟΣΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ  

Λεωφ. Φλέμιγκ 3   ΡΑΦΗΝΑ   

τηλ. 22940 29120   

ororaf@hotmail.com