ΟΡΟΣΗΜΟ : Τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά !

479

Tα μαθήματα στο ΟΡΟΣΗΜΟ συνεχίζονται κανονικά και θέλω να ευχαριστήσω έναν – έναν όλους τους συναδέλφους, τη γραμματέα μας καθώς και όλα τα παιδιά για την απίστευτη ταχύτητα με την οποία ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της περίεργης αυτής συγκυρίας.

Η Τετάρτη που μας πέρασε δεν θα ξεχαστεί εύκολα. Έπρεπε κυριολεκτικά μέσα σε μια ημέρα να στηθεί ένα ‘Ηλεκτρονικό Ορόσημο’.

Αγοράστηκε και στήθηκε ο τεχνικός εξοπλισμός, οργανώθηκαν τα μαθήματα, δημιουργήθηκαν οι διαδικτυακές ‘τάξεις’ και την Πέμπτη (μια μέρα νωρίτερα σε σχέση με την αρχική μας ανακοίνωση !) το Ορόσημο λειτούργησε στο 75 % των μαθημάτων του.

Η Παρασκευή μας βρήκε πλήρως λειτουργικούς, με στόχο να συνεχίσουμε την προετοιμασία των παιδιών με το ελάχιστο δυνατό εκπαιδευτικό αλλά και ψυχολογικό κόστος.

Ευχαριστώ ξανά όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας και κυρίως όλα τα παιδιά που με ενθουσιασμό βοήθησαν στην οργάνωσή της.

Σπύρος Πλασκοβίτης

ΥΓ   Υπάρχουν παιδιά που για διάφορους λόγους δεν έχουν την πολυτέλεια του Internet στο σπίτι.

Θα μπορούσε ο Δήμος να βρεί μια λύση, για παράδειγμα με δωρεάν wifi σε κάποιους όχι μαζικούς χώρους ; Αν αυτό έχει ήδη γίνει, παρακαλώ ενημερώστε.