Π. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Β.Πιστικίδης:Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές

394

Ο π. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ” Νέα Αρχή” Βασίλης Πιστικίδης εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές και καλή δύναμη

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,

οι πανελλήνιες εξετάσεις  που αρχίζουν αύριο είναι μία από τις πρώτες κρίσιμες δοκιμασίες που έχετε να αντιμετωπίσετε στη μεγάλη διαδρομή της ζωής σας. Οι φετινές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες που κληθήκατε να προσαρμοστείτε άμεσα και αιφνιδιαστικά. Ας οπλιστείτε με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αισιοδοξία. Αυτή η δοκιμασία είναι ο τρόπος για να διανοιχθεί ένας δρόμος για την ανώτατη εκπαίδευση που δεν είναι όμως ο μοναδικός.

Είναι βέβαιο πως προετοιμαστήκατε σωστά για να αντιμετωπίσετε αυτές τις εξετάσεις, με σταθερούς υποστηρικτές τους γονείς και τους καθηγητές σας, ώστε να έχετε τα απαιτούμενα εφόδια και να τα καταφέρετε παρά τις όποιες δυσκολίες  συναντήσετε.

Εύχομαι από καρδιάς να δικαιωθούν οι κόποι σας, να ανταμειφθούν οι πολύχρονες προσπάθειες σας και ο καθένας θα πετύχει το στόχο που έχει θέσει. Δώστε από αύριο την μάχη με αυτοπεποίθηση, με θετική σκέψη και κάθε αποτέλεσμα αντιμετωπίστε το ως πρόκληση για μια νέα αρχή.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές.

Βασίλης Πιστικίδης

Μαθηματικός, πρ. Δήμαρχος

Ραφήνας-Πικερμίου