spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Παιανία: Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου

 

 

 

Στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία συγκεντρώνονται αυτή την ώρα φίλοι και συνάδελφοι της για να αποχαιρετήσουν τη μεγάλη ηθοποιό, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών έπειτα από ένα ατύχημα που είχε στο σπίτι της.

Όσοι αγάπησαν την αγαπημένη ηθοποιό Μαίρη Χρονοπούλου θα έχουν την ευκαιρία να την αποχαιρετίσουν σήμερα το πρωί από τις 11:00 έως τις 13:30, στο σπίτι της, στην οδό Αληθείας 10, στην Παιανία.

Στις 13:30 η σορός της ηθοποιού θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Στις 15:30 θα γίνει αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

«Έτσι θα είναι το δικό μου “φινάλε”, το τελευταίο μου “πάρτι”. Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει πού θα βρίσκομαι. Το τελευταίο “πάρτι” μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός», είχε δηλώσει η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR