spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Παίδων: Αντιμετωπίστηκε η εγκεφαλική αιμορραγία του 14χρονου που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα

 

 

 

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» νοσηλεύεται από τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά την πολύωρη νευροχειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο 14χρονος από την Άρτα, που κατέρρευσε το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων ενώ έλεγε τα κάλαντα στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές που επικαλείται το protothema, η επέμβαση για την αντιμετώπιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας κρίνεται επιτυχής, με τους γιατρούς να εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την ολοκλήρωση της δύσκολης επέμβασης.

Ο 14χρονος θα παραμείνει στη ΜΕΘ τουλαχιστον για το επόμενο 24ωρο, διασωληνωμένος. Το απόγευμα οι γιατροί θα τον υποβάλλουν σε απεικονιστικές εξετάσεις προκειμένου να έχουν την μετεγχειρητική εικόνα, ελπίζοντας αυτή να συνεχίσει να είναι καλή.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας με «αερογέφυρα»

Το παιδί ζει με την οικογένειά του στην Άρτα, ωστόσο το συμβάν συνέβη χθες στα Ιωάννινα, όπου βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές.

Το παιδί διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, απ’ όπου δρομολογήθηκε η αεροδιακομιδή για την Αθήνα.

Ο ανήλικος εισήχθη στο εφημερεύον νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία” αργά το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων και αμέσως μετά τις απεικονιστικές εξετάσεις υποβλήθηκε στην πολύωρη νευροχερουργική επέμβαση.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR