spot_img
22.2 C
Rafina
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Παλλήνη: Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους της μελετητικής εταιρίας για το Σχέδιο Πόλεως – rpn

«Αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ένταξη ιδιοκτησιών στο Σχέδιο Πόλεως, τα οποία εδώ και 30 χρόνια είχαν εγκλωβιστεί καθώς τα Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια και των 3 Δημοτικών Ενοτήτων ήταν παλαιά και ανημέρωτα» σημείωσε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης κατά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της μελετητικής εταιρίας που έχει αναλάβει το σχετικό έργο.
Ο κ. Αηδόνης τόνισε πως «είναι πλέον αναγκαία η σημειακή ή/και γενικότερη τροποποίηση των Χρήσεων Γης και η εναρμόνισή τους με τα σημερινά δεδομένα με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, καθώς και την εξάλειψη του φαινομένου των γειτονιών πολλών ταχυτήτων – είναι μία ενέργεια που έπρεπε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια δεδομένης της πληθυσμιακής αύξησης αλλά και των αναγκών που γεννά ο νέος τρόπος ζωής».
Ο Δήμαρχος ζήτησε από τη μελετητική εταιρία την επίσπευση του δικού της έργου και την ουσιαστικότερη συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου.
Στη συνάντηση ακόμη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης, ο Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Πολυχρονόπουλος, η συνεργάτης του Δημάρχου επί τεχνικών θεμάτων Μαρία Λεβαντή.

Αυτή την εβδομάδα

Μάτι: «Δεν σταματούμε, δεν υποκύπτουμε» – Νέα παρέμβαση συγγενών θυμάτων και εγκαυματιών

Στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκαν για ακόμη μία φορά συγγενείς...

Νέος Βουτζάς: Έντονη διαμαρτυρία για τη μείωση των λεωφορειακών δρομολογίων από 34 σε 17

Την έντονη διαμαρτυρία του για τις αλλαγές στη συγκοινωνιακή...

Σπάτα: Έκκληση για μάρτυρες τροχαίου κοντά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Έκκληση για πληροφορίες απευθύνει οδηγός που, σύμφωνα με την...

Γεράσιμος Βουδούρης για το ιατρείο στο Κολωνάκι: «Όλοι γνώριζαν για την πλασμαφαίρεση»

Σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία του ιατρείου στο Κολωνάκι,...

ΝΕΑ

Μεγάλη νησιώτικη γιορτή στο Πικέρμι με την Αθλητική Ένωση Πικερμίου

Μια μεγάλη γιορτή με άρωμα Αιγαίου διοργανώνει η Αθλητική...

Πικέρμι: Η εβδομάδα στρώνει τραπέζι στο Οβελιστήριο των Φίλων

Κάθε ημέρα και μια διαφορετική σπιτική γεύση! Στο Οβελιστήριο...

RPN.GR