spot_img
13.3 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

«Παλλήνιος Σεπτέμβρης» – Ο Γιάννης Σαββιδάκης ξεσήκωσε το κοινό στην πλατεία Μακεδονίας στο Γέρακα – rpn

Με την εντυπωσιακή συναυλία του Γιάννη Σαββιδάκη σήκωσε την αυλαία του ο «Παλλήνιος Σεπτέμβρης» ο νέος ανανεωμένος θεσμός πολιτισμού του φθινοπώρου του Δήμου Παλλήνης.
Ο αναγνωρισμένος καλλιτέχνης έχοντας στο πλευρό του την Ευδοκία Ράπτη και τον Γιάννη Σακκέτο, ξεσήκωσε το κοινό στην κατάμεστη πλατεία Μακεδονίας στο Γέρακα την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης με τη μουσική παρέα του κατάφερε να ξεσηκώσει τους θεατές με την ενέργειά του και τις μοναδικές του ερμηνείες.
Το κοινό συμμετείχε ενεργά, τραγουδώντας και χορεύοντας σε κάθε τραγούδι, ενώ ο Γ. Σαββιδάκης έδειξε την ικανότητά του να συνδέεται με τους θαυμαστές του, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη θετική ενέργεια και συγκίνηση.
Ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον αναγνωρισμένο καλλιτέχνη για τη συμμετοχή του στον Παλλήνιο Σεπτέμβρη που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και τους συντελεστές στη διοργάνωση αυτού του θεσμού την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Φωτεινή Μπαξεβάνη και την εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού Θεοδώρα Σιάρκου για το έργο που παράγουν καθημερινά προκειμένου οι δράσεις πολιτισμού να αναβαθμιστούν εν συνόλω στον Δήμο.
Ο Δήμαρχος ακόμη επισήμανε πως η συναυλία λαμβάνει χώρα στην πλατεία Μακεδονίας, την κεντρική πλατεία Γέρακα, η οποία σταδιακά εξωραΐζεται και ευπρεπίζεται και δεν έχει καμία σχέση με την κακή εικόνα του χτες.
Υπενθυμίζεται πως σε όλες τις εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του «Παλλήνιου Σεπτέμβρη» πραγματοποιείται συλλογή ειδών για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης. Οι πολίτες καλούνται να είναι παρόντες όχι μόνο κατά τις εκδηλώσεις αυτές αλλά καθ όλη τη διάρκεια του έτους δίπλα στο συνάνθρωπό τους με μία μεγάλη έμπρακτη αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Δομών και Υπηρεσιών του Δήμου.
Πρόγραμμα Παλλήνιος Σεπτέμβρης, Βραδιές Πολιτισμού 2024, 29/8 – 30/9 https://pallini.gr/pallinios-septemvris-vradies…/

Αυτή την εβδομάδα

LAF LAB Ραφήνα: Πάσχα χωρίς οθόνες –Easter Camp- Δημιουργία, παιχνίδι και δράση για παιδιά

Το αιώνιο δίλημμα των διακοπών επιστρέφει: PlayStation ή δημιουργική...

Στη Νίκαια η Θύελλα Ραφήνας για την 4η αγωνιστική των play off

Τη συνέχιση της πορείας της στα play off επιδιώκει...

Σουβλάκι… «φαρμάκι»: Πλησιάζει τα 5 ευρώ

Από το «φαγητό του λαού»… στο μικρό σοκ του...

Ραφήνα: Φέτος το Πάσχα… μυρίζει Άσπρο γίδι!

Ξέχνα τα «ήσυχα» Πάσχα και τα τυπικά τραπέζια. Φέτος,...

ΝΕΑ

LAF LAB Ραφήνα: Πάσχα χωρίς οθόνες –Easter Camp- Δημιουργία, παιχνίδι και δράση για παιδιά

Το αιώνιο δίλημμα των διακοπών επιστρέφει: PlayStation ή δημιουργική...

Στη Νίκαια η Θύελλα Ραφήνας για την 4η αγωνιστική των play off

Τη συνέχιση της πορείας της στα play off επιδιώκει...

Σουβλάκι… «φαρμάκι»: Πλησιάζει τα 5 ευρώ

Από το «φαγητό του λαού»… στο μικρό σοκ του...

Ραφήνα: Φέτος το Πάσχα… μυρίζει Άσπρο γίδι!

Ξέχνα τα «ήσυχα» Πάσχα και τα τυπικά τραπέζια. Φέτος,...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

RPN.GR