spot_img
14.4 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Παναθηναϊκός: Τι υποστηρίζει η πλευρά Βιτόρια για το «διαζύγιο»

 

 

 

Σε κάθε χωρισμό, επαγγελματικό ή προσωπικό, υπάρχουν πάντα δύο πλευρές… Αυτό ισχύει στο «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Ρουί Βιτόρια. Όπως διαβάσατε στο in, ο Γιάννης Αλαφούζος πιστεύει ότι ο Πορτογάλος προπονητής δεν πρόκειται να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό γκρουπ που θα διεκδικήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα και επί της ουσίας, αποφάσισε την αποπομπή.

Προφανώς, η πλευρά του Ρουί Βιτόρια έχει διαφορετική ανάγνωση της κατάστασης και χρεώνει στη διοίκηση του club μία σειρά εσφαλμένων χειρισμών.

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» επικαλούμενη πρόσωπα στον περίγυρο του Ρουί Βιτόρια, τονίζει πως για την εικόνα του Παναθηναϊκού ευθύνεται η αποδυνάμωση του ρόστερ. Το Τριφύλλι έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, όπως συμφωνήθηκε τον περασμένο Μάιο ανάμεσα στους Αλαφούζο, Παπαδημητρίου και Βιτόρια.

 

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιβάλλον του Βιτόρια, ο Παναθηναϊκός πούλησε τους δύο πιο ποιοτικούς Έλληνες παίκτες του, τον Ιωαννίδη και τον Βαγιαννίδη και τους αντικατέστησε με παίκτες που υπολείπονται σε ποιότητα. Κάτι που σημαίνει πως ο 55χρονος προπονητής δεν πιστεύει στην αξία των Καλάμπρια, Ντέσερς και μάλλον και του Ταμπόρδα.

Το δημοσίευμα της «Α Bola» αναφέρει ότι αυτός ο οποίος ενημέρωσε τον Ρουί Βιτόρια για τις αποφάσεις του Αλαφούζου, ήταν ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συναινετικό κλίμα και ο Πορτογάλος και το επιτελείο του φεύγουν με συμβιβασμό από την Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του in, προς το παρόν δεν φαίνεται να κινδυνεύει η θέση του Γιάννη Παπαδημητρίου, αφού έχει κιόλας αρχίσει την προεργασία για τον επόμενο προπονητή. Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με υπηρεσιακό τεχνικό στο ματς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα την Τετάρτη και την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα έχει νέο κόουτς στον πάγκο.

Αυτή την εβδομάδα

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό

Η γενιά που μεγάλωσε με το smartphone στο χέρι...

RPN.GR