Παντρεύεται απόψε η κόρη της Μαριάννας Λάτση Εριέττα Κούρκουλου στην Μύκονο

742

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει απόψε η Εριέττα Κούρκουλου με τον επιχειρηματία, Βύρωνα Βασιλειάδη. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της στο μαγευτικό Αγράρι της Μυκόνου, ενώπιον Θεού και στενού κύκλου συγγενών και φίλων.

Με πυρετώδεις ρυθμούς γίνονται οι προετοιμασίες για την αποψινή βραδιά, καθώς τα αρχικά σχέδια του ζευγαριού ήταν να γίνει ο γάμος στο Δεσποτικό, ένα νησάκι που βρίσκεται ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο. Ωστόσο, μόλις λίγο καιρό πριν, αποφάσισαν να μεταφέρουν τον γάμο τους στο Αγράρι που φημίζεται για την χρυσαφένια αμμουδιά, τα γαλαζοπράσινα νερά και το πανέμορφο τοπίο του.

Πυρετώδεις οι ετοιμασίες για την λαμπερή γαμήλια δεξίωση αλλά και από τις πρόβες του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος θα αναλάβει την διασκέδαση των προσκεκλημένων. Ήδη στον χώρο έχει στηθεί ένα εντυπωσιακότατο stage. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι καλεσμένοι διαμένουν σε ξενοδοχείο του Ορνού, ενώ όσοι φτάσουν με τα σκάφη τους θα αράξουν στον κόλπο του Αγραρίου. Σίγουρα πρόκειται για έναν γάμο που θα θυμούνται όλοι για πολύ καιρό!

Η Εριέττα επέλεξε τον καταξιωμένο Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos για να δημιουργήσει το νυφικό των ονείρων της, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η κολλητή της φίλη, Μαριάννα και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς. Στο προσκλητήριο, στο οποίο απεικονίζεται το ζευγάρι σε τρεις διαφορετικές φωτογραφίες, ζητείται από τους καλεσμένους αντί για δώρο γάμου να συμβάλλουν αν επιθυμούν στον οργανισμό «Save a greek stray», που μεριμνά για τα αδέσποτα ζωάκια. Πρόκειται για έναν οργανισμό με τον οποίο ασχολείται ενεργά η Εριέττα.

Πυρετώδεις προετοιμασίες στο νησί των ανέμων