spot_img
22.2 C
Rafina
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Πάντζας: Ποια είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

 

 

Ο Γιώργος Πάντζας αναφέρθηκε στην σύντροφο της ζωής του Στέλλα με την οποία ζουν μαζί εδώ και 43 χρονιά και για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει ενώ κάνει μια αναδρομή στη μεγάλη καριέρα του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Ελένη» δήλωσε: «Η γυναικά μου είναι ο άγγελος μου. Τη Στέλλα μου την έστειλε η μάνα μου. Άλλαξε η ζωή μου μόλις έφυγε η μάνα μου, ό,τι πέτυχα το οφείλω σε εκείνη. Η γυναίκα μου είχε εκλεγεί Μις Θεσσαλονίκη, ήταν μανεκέν και πολύ ωραία κοπέλα».

Πλέον ο Γιώργος Πάντζας είναι και παππούς, καθώς τα δύο του παιδιά του έχουν χαρίσει εγγόνια.

Αναφορικά με την απόφαση να σταματήσει την ηθοποιία περιέγραψε: «Το 2007 ξαφνικά ανέβηκα στη σκηνή και δεν με γέμιζε και αποφάσισα να σταματήσω. Αντέχω ακόμη αλλά το να αλλάζεις τρόπο ζωής δεν είναι τόσο όμορφο».

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε: «Με την Αλίκη κάναμε δυο ταινίες και στο θέατρο εγώ έπαιξα το ‘’Χτυποκάρδια στο θρανίο’’ που έπαιξε στην ταινία ο Παπαμιχαήλ».

«Η Αλίκη έβλεπε την Αλίκη και λογικό είναι» σχολίασε.

Ενώ μίλησε και για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με έβαλε πρωταγωνιστή απευθείας σε ταινίες».

«Η πιο ακριβοπληρωμένη ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν η βασίλισσα. Η Αλίκη και ο κινηματογραφικός φακός φιλιόντουσαν στο στόμα, κάνανε έρωτα».

Στο παρελθόν ο αγαπημένος ηθοποιός είχε δηλώσει για το ίδιο θέμα:

«Τα εγγόνια μου όταν βλέπουν τις ταινίες μου λένε… ο παππούς. Έχω πάρει και 80.000 για μία ταινία, η Αλίκη έπαιρνε 500.000, έτσι λεγόταν ότι έπαιρνε τόσα. Ο ηθοποιός γεννιέται, δεν φτιάχνεται. Παίζαμε με την Μάρθα Καραγιάννη, τον Κώστα Βουτσά κι εγώ. Σε μία σκηνή που σουβλίζαμε το αρνί, το πετύχαμε έτοιμο και το φάγαμε όλο, γιατί πεινούσαμε».

Αυτή την εβδομάδα

Μάτι: «Δεν σταματούμε, δεν υποκύπτουμε» – Νέα παρέμβαση συγγενών θυμάτων και εγκαυματιών

Στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκαν για ακόμη μία φορά συγγενείς...

Νέος Βουτζάς: Έντονη διαμαρτυρία για τη μείωση των λεωφορειακών δρομολογίων από 34 σε 17

Την έντονη διαμαρτυρία του για τις αλλαγές στη συγκοινωνιακή...

Σπάτα: Έκκληση για μάρτυρες τροχαίου κοντά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Έκκληση για πληροφορίες απευθύνει οδηγός που, σύμφωνα με την...

Γεράσιμος Βουδούρης για το ιατρείο στο Κολωνάκι: «Όλοι γνώριζαν για την πλασμαφαίρεση»

Σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία του ιατρείου στο Κολωνάκι,...

ΝΕΑ

Μεγάλη νησιώτικη γιορτή στο Πικέρμι με την Αθλητική Ένωση Πικερμίου

Μια μεγάλη γιορτή με άρωμα Αιγαίου διοργανώνει η Αθλητική...

Πικέρμι: Η εβδομάδα στρώνει τραπέζι στο Οβελιστήριο των Φίλων

Κάθε ημέρα και μια διαφορετική σπιτική γεύση! Στο Οβελιστήριο...

RPN.GR