Παράδοση 20 πυροσβεστικών οχημάτων στο ”Ελ.Βενιζέλος” από τον Παπαστράτο παρουσία Κ.Μητσοτάκη(live video)

304

Τώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα, η εταιρεία Παπαστράτος, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παραδίδει στον Αρχηγό της Πυροσβεστικής 20 πυροσβεστικά οχήματα.

Παρουσία του πρωθυπουργού η παραλαβή από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο ΠΣ Στέφανο Κολοκούρη 20 Πυροσβεστικών οχημάτων που είναι δωρεά της εταιρείας Παπαστράτος στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η τελετή πραγματοποιείται στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του «Ελεύθεριος Βενιζέλος» από τις 09.00 ενώ μεταδίδεται με live stream από τα social media  της Παπαστράτος και το youtube #Papastratosmazi

 

 

Ομιλία στην ειδική τελετή παραλαβής 20 πυροσβεστικών οχημάτων

Live | Ομιλία στην ειδική τελετή παραλαβής 20 πυροσβεστικών οχημάτων, δωρεά της εταιρείας Παπαστράτος.

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Donnerstag, 18. Juni 2020

 

Για ακόμη μία φορά η Παπαστράτος αποδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Ήδη εν μέσω πανδημίας προχώρησε και στη δωρεά προς το υπουργείο Υγείας 50 καινούριων αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας, που εξόπλισαν αντίστοιχες νέες κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία». Η εταιρεία έχει δαπανήσει τα τελευταία χρόνια εκατομμύρια  ευρώ στηρίζοντας τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.