Παρέλαση τηλεοπτικών καναλιών σήμερα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας(φωτο-βίντεο)

617

Η αρχή έγινε με την ΕΡΤ και με την ζωντανή σύνδεση που έγινε με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας.Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς εξήγησε στην δημοσιογράφο της ΕΡΤ  Άντζελα Ζούγρα την χρησιμότητα των διαχωριστικών στα θρανία από Plexiglass που τοποθετούνται σταδιακά σε όλα τα δημοτικά σχολεία του δήμου ,τις θερμικές πύλες που τοποθετήθηκαν στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση,στην πρόσληψη 16 καθαριστριών που θα εργάζονται 8ωρο,στις απολυμάνσεις που θα γίνουν την Παρασκευή προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την Δευτέρα και πολλά άλλα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

‼️ Οφείλαμε, με αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στα παιδιά μας, να πάρουμε επιπρόσθετα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας όλων.‼️ Είμαστε πανέτοιμοι ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.➡️ H συνέντευξη στην ΕΡΤ Α.Ε. και την εκπομπή #Eπικοινωνία

Gepostet von Evangelos Bournous am Donnerstag, 10. September 2020

Κατόπιν ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου έδωσε στα τοπικά μέσα κοινή συνέντευξη ,όπως επίσης ο αντιδήμαρχος Σάββας Αραπκιλής ο οποίος είναι και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και ο αντιδήμαρχος Επικοινωνίας Χρήστος Τσεμπέρης μας μίλησε για όλα.(Τις συνεντεύξεις αυτές θα παίξουμε σε επόμενα άρθρα μας κατά την διάρκεια της ημέρας).

Λίγο αργότερα ήρθε και συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA όπου δημοσιογράφος πήρε συνέντευξη από τον δήμαρχο και από τον Χρήστο Τσεμπέρη,μέρος της οποίας σας μεταδώσαμε με βίντεο νωρίτερα.Οι συνεντεύξεις αυτές θα μεταδοθούν στα δελτία ειδήσεων του σταθμού.

Περισσότερες φωτογραφίες από τις τάξεις αλλά και από την διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων του σχολείου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ