spot_img
22.3 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Πασχαλινό Bazaar στη Ραφήνα: Μια γιορτή χαράς και προσφοράς (φωτο) – rpn

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Απριλίου στην Πλατεία Πλαστήρα το καθιερωμένο Πασχαλινό Bazaar που διοργάνωσε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ραφήνας. Η εκδήλωση αποτέλεσε μια γιορτή συνεργασίας, συμμετοχής και αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου.

Στο Bazaar συμμετείχαν ενεργά όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Ραφήνας, τα Ειδικά Σχολεία, το Γυμνάσιο, το Λύκειο, τα Νηπιαγωγεία, το 1ο σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ραφήνας και φυσικά το Σώμα Οδηγισμού, με την υποστήριξη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Η πλατεία γέμισε με πολύχρωμα στολίδια, πασχαλινά δώρα και χειροτεχνίες, όλα φτιαγμένα με μεράκι από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Πέρα από τις δημιουργίες, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές εκπλήξεις και διαδραστικές δραστηριότητες, που σκόρπισαν χαμόγελα, ιδιαίτερα στους μικρούς φίλους της εκδήλωσης. Το Πασχαλινό Bazaar δεν ήταν μόνο μια όμορφη γιορτή, αλλά και μια σημαντική ευκαιρία ενίσχυσης των σχολικών κοινοτήτων και του Σώματος Οδηγισμού.

Η Ραφήνα απέδειξε για άλλη μια φορά πως η συνεργασία και η προσφορά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.Δείτε πολλές φωτογραφίες πατώντας εδώ

Αυτή την εβδομάδα

Τροχαίο με παράσυρση 3χρονου παιδιού στο Μενίδι, σοβαρή η κατάστασή του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα 3χρονο κορίτσι σημειώθηκε...

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

ΝΕΑ

Τροχαίο με παράσυρση 3χρονου παιδιού στο Μενίδι, σοβαρή η κατάστασή του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα 3χρονο κορίτσι σημειώθηκε...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

RPN.GR