spot_img
11.4 C
Rafina
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

«Πάτησε την Έμμα και την έλιωσε» – Ξεσπά η μητέρα της πριν τη δίκη

 

 

 

Επτά μήνες μετά τη φονική παράσυρση και εγκατάλειψη της φοιτήτριας, ο οδηγός που τη χτύπησε δύο φορές και απομακρύνθηκε οδηγείται στο εδώλιο. Με τη μητέρα της Έμμας που καθημερινά ανεβαίνει ένα Γολγοθά που φαντάζει ατελείωτος να ζητά δικαίωση στη μνήμη του παιδιού της.

«Δικαίωση θα υπάρξει μόνο όταν αυτός καταδικαστεί ισόβια και εκτίσει ισόβια. Οτιδήποτε άλλο είναι πολύ λίγο. Δικαίωση θα είναι όταν μαζί του καταδικαστεί και η συνεργός του καο συνοδηγός».

Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα 104 χλμ/ώρα με την μέγιστη επιτρεπόμενη στο σημείο να είναι μόλις 50. «Το πόρισμα δείχνει αυτό που όλο ξέραμε εξ’ αρχής. Το αμάξι ήταν “φτιαγμένο” φαινόταν και ακουγόταν. Δεν περίμενα το πόρισμα να μας το πει. Το ότι έτρεχε με ταχύτητα ήταν δεδομένο, δεν ήταν κάτι που δεν περιμέναμε».

Ο 27χρονος παραπέμπεται σε δίκη κατηγορούμενος για επικίνδυνη οδήγηση που επέφερε θάνατο, εγκατάλειψη θύματος τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια. Η μητέρα της Έμμας ζητά να τιμωρηθεί παραδειγματικά και η συνοδηγός του επίμαχου αυτοκινήτου. «Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο οδηγός ήταν αυτός που ανέπτυξε ταχύτητα, σε όλα τα υπόλοιπα ήταν συνεργός».

Η άτυχη φοιτήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής νοσηλεύτηκε πέντε μέρες στην εντατική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή. Τότε, οι γονείς της φοιτήτριας έδειξαν μεγαλείο ψυχής, αφού πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους, με την ελπίδα μέσα από τον θάνατό της, να σωθούν ζωές. Η μητέρα της Έμμας ετοιμάζεται τώρα για τη δίκη.

«Δεν πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη»

Η μητέρα της Έμμας, Κέλλυ Καμπάκη, μίλησε στο MEGA. «Αντί να θρηνώ το παιδί μου βγαίνω στα κανάλια για να ζητάω το αυτονόητο, να τιμωρηθούν αυτοί που της στέρησαν τη ζωή. Θεωρώ πως η δικαιοσύνη δεν θα αποδοθεί. Δεν πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Ο οδηγός χωρίς δίπλωμα, με μεγάλη ταχύτητα, μα φτιαγμένο αμάξι. Την πάτησε, έκανε πίσω και την ξαναπάτησε. Την έλιωσε. Πρέπει να μπει ισόβια και να είναι ισόβια. Ο άνθρωπος αυτός είναι σεσημασμένος. Εάν βγει έξω σε λίγα χρόνια θα συνεχίσει την παραβατική συμπεριφορά. Πώς να έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη όταν αθώωσαν τη συνοδηγό; Δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λέει στη κατάθεσή της. Το επόμενο πρωί πήγε στη δουλειά της κανονικά σαν να μην έγινε τίποτα. Όταν την αναζήτησαν οι Αρχές μόνο τότε πήγε στην αστυνομία. Και αυτή η κοπέλα, μόλις 19 ετών είναι σεσημασμένη. Το γεγονός ότι έφυγε και εγκατέλειψε το παιδί μου, απαλλάσσετε; Γιατί;».

Αυτή την εβδομάδα

Το παραμύθι του Μπουμπουνόβι και των χωριών με αυτιά

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια γωνιά του...

Μάτι: Μουσικό ρεβεγιόν στο Άρτιον την Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Τήν Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων ένα μουσικό ρεβεγιόν στο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20/12 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

Πρόσκληση και Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Βασίλη Οικονόμου – rpn

Ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής και π.Υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου...

ΝΕΑ

Μάτι: Μουσικό ρεβεγιόν στο Άρτιον την Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Τήν Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων ένα μουσικό ρεβεγιόν στο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20/12 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

Πρόσκληση και Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Βασίλη Οικονόμου – rpn

Ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής και π.Υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου...

Αγρότες: «Όλη η Ελλάδα είναι έξω, εγώ δεν θα συνεχίσω;»

Αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του για το επόμενο...

Αερομαχίες στο Αιγαίο: Εμπλοκή οπλισμένων τουρκικών F-16 με ελληνικά μαχητικά

Η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους στο Αιγαίο, πραγματοποιώντας σήμερα...

Στα 100 χλμ από την Κρήτη έφτασε το ρωσικό δεξαμενόπλοιο που χτυπήθηκε

Τα δεδομένα θέσης που μεταδίδονται σε live χρόνο από...

RPN.GR