Πέρα από την Κυβερνητική κοροϊδία ! ! !

327

Η επικεφαλίδα είναι σωστή . . . και ο χαρακτηρισμός είναι σαφής αλλά  συνάμα χλιαρός.

      Για ποια κοροϊδία θα αναρωτιέστε μιλάω ! ! !  Μιλάω για το Προσφυγικό ! ! ! Μεταναστευτικό ! ! ! Λαθρομεταναστευτικό ! ! ! Εισβολή ! ! ! δώστε όποιον χαρακτηρισμό θέλετε, μου είναι αδιάφορο και τούτο γιατί το πρόβλημα δεν είναι πως θα το ονομάσουμε αλλά το πως θα το διαχειριστούμε.

     Η Ελλάδα σύμφωνα με προδιαγεγραμμένο σχέδιο φίλων και συμμάχων – χρόνια πίσω – πρέπει να αλλάξει κοινωνική δομή, πολιτιστικό και πολιτισμικό χαρακτήρα. Η γλώσσα αποδομήθηκε, η ιστορία μας αποδομήθηκε, ο πολιτισμός μας αμφισβητείται το ίδιο ισχύει και για την εθνική μας ανεξαρτησία. Ήρθε η ώρα να αλλάξει πρόσωπο  η κοινωνική δομή καθώς και ο πολιτισμικός συσχετισμός.

      Με κυβερνήσεις μαριονέτες, άβουλες και αχαμνές, με πολιτικούς της ρεμούλας και της διαπλοκής, με πολίτες του καναπέ και του iphone, είναι πολύ εύκολο να ευοδωθεί το όλο σχέδιο.

     Ας μην επεκταθώ άλλο σήμερα και ας επανέλθω στο θέμα για το οποίο και γράφω το παρόν άρθρο.

Όπως σε όλη την επικράτεια έτσι και στην πόλη μας, έχουμε εδώ και δύο χρόνια αρκετούς μετανάστες. Θα αυξηθούν είναι η πρόβλεψη, εφόσον το ΕΠΑΛ Ραφήνας είναι ένα από τα σχολεία που θα δεχθεί παιδιά «μεταναστών».

Το βασικό πρόβλημα με τους «μετανάστες» είναι ότι έχουν μία κουλτούρα και ένα πολιτισμό διαφορετικό από τον δικό μας.

     Στο θέμα μας . . . Το μεσημέρι γύρω στις 2 μμ βρισκόμουν στο τέρμα των λεωφορείων στην είσοδο του Νέου Βουτζά και συγκεκριμένα απέναντι από τον περιφραγμένο αρχαιολογικό – ο Θεός να τον κάνει αρχαιολογικό – χώρο. Μήνες τώρα η πόρτα του αρχαιολογικού αυτού χώρου είναι ανοιχτή και μπαινοβγαίνουν διάφοροι ! ! ! ! Σήμερα λοιπόν ο χώρος αυτός ήταν χώρος παιδικής αναψυχής δύο παιδιών αλλοδαπών οικογενειών. Οι γονείς ήταν καθισμένοι στο παγκάκι της στάσης και χάζευαν  περιχαρείς τα παιδιά τους, που έπαιζαν κυνηγητό.

Ερωτήματα που θέλουν απάντηση. . . .  ! ! ! !

Γιατί η πόρτα τόσους μήνες είναι κατεστραμμένη και δεν έχει επιδιορθωθεί;

Οι δημοτικοί υπάλληλοι που περνάνε από το χώρο, είτε με τα απορριμματοφόρα, ή με τα αυτοκίνητα του «πράσινου», γιατί δεν ενημερώνουν τις δημοτικές αρχές;

Ποιος είναι υπεύθυνος για το χώρο αυτό;

Αν χτυπήσει ένα παιδί, ποιος έχει την ευθύνη;

Αν καταστραφεί κάτι στον αρχαιολογικό χώρο, ποιος θα λογοδοτήσει και πού;

Οι γονείς αυτοί, στις πατρίδες που άφησαν, δεν έχουν αρχαιολογικούς χώρους;

     Το πολυδαίδαλο κράτος, η αδιαφορία κρατούντων και αρχόντων, οι δουλειές που μένουν μισές, η πολυνομία, η ασυνεννοησία των εμπλεκομένων και γενικά η κατάρα ! ! ! του Έλληνα φταίνε για όλα τα δεινά που περνάμε και που θα περάσουμε.

Οι «μετανάστες» κάνουν αυτό που ξέρουν, αυτό που τους δίδαξαν, αυτό που τους όρισαν, όποιοι και αν βρίσκονται πίσω από αυτούς. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε . . . Χαλαρά ! ! !

Γιάννης Παναγιωτακόπουλος

  ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ