Περίεργη προσπάθεια παραπληροφόρησης από μεγάλο ηλεκτρονικό Μέσο προς το πρόσωπο του κ. Μερτύρη

361

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Εχθές 10/03/2019 στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», δημοσιεύθηκε άρθρο-ρεπορτάζ με υπογράφων δημοσιογράφο τον Άρη Χατζηγεωργίου, το οποίο σκοπό έχει να ρίξει λάσπη στο πρόσωπό μου, παραποιώντας τα όσα έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο της 05/03, με μοναδικό θέμα: «Ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τη δημιουργία Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφυγόπουλων.»

Πέραν των αυθαίρετων συμπερασμάτων του συντάκτη για την στάση και τοποθέτησή μου ως Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, τα όσα αναφέρει σε δήθεν λεγόμενά μου περί ντροπής που είμαι Χριστιανός, το λιγότερο που μπορώ να πω, είναι να τα χαρακτηρίσω ως περίεργα, εφόσον ποτέ δεν δήλωσα κάτι τέτοιο και επίσης, ξέρουν όλοι οι κάτοικοι της Παλλήνης αν αυτό ισχύει ή όχι… Δεν χρειάζεται να μπω λοιπόν στη διαδικασία να δηλώσω αν ντρέπομαι ή όχι, επειδή κάποιος –δεν γνωρίζω κατ’ εντολή ποιων- βάλθηκε να ρίξει λάσπη στο πρόσωπο μου. Το ότι επίσης αναφέρει πως προέρχομαι από τη Νέα Δημοκρατία, δεν καταλαβαίνω αυτό τι σημασία έχει σε μια τοπική κοινωνία, στην οποία παίρνονται αποφάσεις πέραν κομματικών γραμμών και πεποιθήσεων.. έτσι τουλάχιστον λειτουργώ εγώ από την πρώτη μέρα που αποφάσισα να εμπλακώ με τα κοινά του δήμου μας, εν αντιθέσει με άλλους δημοτικούς συμβούλους και χωρίς φυσικά να έχω κάποιο θεσμικό ρόλο στο συγκεκριμένο κόμμα.

Τα ερωτηματικά πολλαπλασιάζονται τη στιγμή που ο συντάκτης είχε χρόνο (αφού πέρασαν πέντε ολόκληρες μέρες μέχρι τη δημοσίευση), ώστε να διαπιστώσει ο ίδιος μέσω βίντεο που αναρτήθηκαν και επισυνάπτω παρακάτω, ότι ουδέποτε ειπώθηκαν αυτά από εμένα ή κάποιο άλλο μέλος της παράταξής μου.

Παραθέτω συνδέσμους με το δημοσίευμα στο «ΕΘΝΟΣ» και από βίντεο της τοποθέτησής μου στο εν λόγω δημοτικό συμβούλιο, όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της παράταξής μας και παρακαλώ για την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας από τον συντάκτη του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, διατηρώντας κάθε επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «ΕΘΝΟΣ»:  http://bit.ly/39IA9p5

 • Η πρωτολογία του Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτη Μερτύρη, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 4/2020 με θέμα: “Ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τη δημιουργία Δομής  Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφυγόπουλων”.
  http://bit.ly/2TYrF6i
 • Η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής μας, κ. Παναγιώτη Χριστοφιλέα στο Δημοτικό Συμβούλιο 4/2020 με θέμα:  “Ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τη δημιουργία Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφυγόπουλων”.
  http://bit.ly/2TTfZBW
 • Η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής μας, κ. Θάνου Οικονόμου στο Δημοτικό Συμβούλιο 4/5.3.2020 με θέμα: “Ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τη δημιουργία Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφυγόπουλων”.
  http://bit.ly/3cYRex4
 • Η τοποθέτηση της Δημοτικής Συμβούλου της παράταξής μας Φιλίτσας Δασκαλάκη και -αμέσως μετά- η δευτερολογία του Επικεφαλής μας Παναγιώτη Μερτύρη στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΣΥΖΗΤΗΣΗ σχετικά με τη δημιουργία Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφυγόπουλων”.
  http://bit.ly/3aHWUtl

Παναγιώτης Μερτύρης
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης