spot_img
29.9 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Πέταξε πέτρα σε σχολικό τραυματίζοντας 4χρονα παιδιά στην Λιβαδειά

 

 

 

 

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Δευτέρα στην Λιβαδειά και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο παιδιά τεσσάρων ετών.

Ο δράστης είναι Έλληνας, ταυτοποιήθηκε και προσήχθη χθες Τετάρτη στα γραφεία της Ασφάλειας, όπου ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr  πρόκειται για έναν 30χρονο, ο οποίος μετά την επίθεση έφυγε για την Αθήνα. Οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν βάσει του τύπου της μοτοσικλέτας και τον προσήγαγαν κατά την επιστροφή του στη Λιβαδειά από την πρωτεύουσα. Το αυτόφωρο είχε παρέλθει και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, χωρίς οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες.

Από την έρευνα προέκυψε ότι στις 8.20 το πρωί της περασμένης Δευτέρας κινούνταν με τη μηχανή του, φορώντας κράνος, πίσω από το σχολικό, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 19 παιδάκια, ηλικίας 4-5 ετών. Ενώ το σχολικό λεωφορείο που μετέφερε παιδιά ιδιωτικού παιδικού σταθμού κινούνταν (ευρισκόμενο σε διασταύρωση), εκείνος εκσφενδόνισε μία πέτρα στο πίσω παρμπρίζ του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι και να τραυματιστούν ελαφρά στο πρόσωπο από τα θραύσματα, δύο από τα παιδιά, ηλικίας τεσσάρων ετών, που επέβαιναν στο σχολικό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το ευτύχημα ήταν ότι δεν υπήρχε ανοιχτό παράθυρο και ότι η πέτρα δεν έπεσε πάνω σε κάποιο κεφάλι παιδιού.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Θήβας, όπου αφού τους παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα, αποχώρησαν το βράδυ της ίδιας ημέρας. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, που σχημάτισε σε βάρος του δράστη δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορά ξένης περιουσίας. Σημειώνεται ότι το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους γονείς.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ερωτηθείς από τους αστυνομικούς γιατί πέταξε την πέτρα, φέρεται να απάντησε ότι «νευρίασα γιατί λίγο νωρίτερα είχα χάσει το τρένο για την Αθήνα».

Αυτή την εβδομάδα

Ορόσημο Ραφήνας live: Θέματα και απαντήσεις Μαθηματικών (βίντεο RPN)

Ζωντανή μετάδοση από το φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ Ραφήνας. Τα θέματα των...

Ο Δήμος Μαραθώνος χαιρετίζει τις εθελοντικές πρωτοβουλίες καθαρισμού παραλίας

Μια σημαντική δράση καθαρισμού παραλίας υλοποιήθηκε την τελευταία Κυριακή...

Πανελλαδικές 2026: Θέματα και απαντήσεις Βιολογίας από το ΟΡΟΣΗΜΟ Ραφήνας

Για τους υποψηφίους των ΓΕΛ της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών...

Θρήνος στο Ηράκλειο: Ξαφνικός θάνατος 21χρονου βυθίζει στο πένθος την τοπική κοινωνία

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία του Ηρακλείου μετά...

ΝΕΑ

Ορόσημο Ραφήνας live: Θέματα και απαντήσεις Μαθηματικών (βίντεο RPN)

Ζωντανή μετάδοση από το φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ Ραφήνας. Τα θέματα των...

Ο Δήμος Μαραθώνος χαιρετίζει τις εθελοντικές πρωτοβουλίες καθαρισμού παραλίας

Μια σημαντική δράση καθαρισμού παραλίας υλοποιήθηκε την τελευταία Κυριακή...

Πανελλαδικές 2026: Θέματα και απαντήσεις Βιολογίας από το ΟΡΟΣΗΜΟ Ραφήνας

Για τους υποψηφίους των ΓΕΛ της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών...

Δήμος Μαραθώνος: Τα ΤΠΣ είναι η μοναδική ρεαλιστική διέξοδος για τις χρήσεις γης

Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, η δημοτική αρχή...

RPN.GR