spot_img
13.6 C
Rafina
Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026
spot_img

Πέθανε η ηθοποιός Χαριτίνη Καρόλου

 

 

 

Πέθανε η ηθοποιός Χαριτίνη Καρόλου. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αντίο αγαπημένη μου φίλη πριν από λίγο μάθαμε το θλιβερό νέο… η καλή μας φίλη συνάδελφος και πολύ καλή ηθοποιός Χαριτίνη Καρόλου άφησε την τελευταία της πνοή και ταξιδεύει προς το φως… Καλό ταξίδι Χαριτίνη μου… θα σε θυμαμαι πάντα με αγάπη για το νοιάξιμό σου για όλους μας και για τη λατρεία σου για το θέατρο!» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Χαριτίνη Καρόλου γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1941 και ήταν το μικρότερο από τα 8 παιδιά της οικογένειας Παραλοπούλου. Ο πατέρας της ήταν δικαστικός και τη δεκαετία του ’50 πήρε μετάθεση στον Πειραιά, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Είχε σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Δημήτρη Ροντήρη και του Ωδείου Αθηνών αποφοιτώντας το 1964.

Η Χαριτίνη Καρόλου ήταν σύζυγοςτου σκηνοθέτη και τηλεοπτικού παραγωγού, Σούλη Γεωργιάδη που πέθανε το 1997 και κολλητή φίλη για χρόνια της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Οι δυο τους είχαν παίξει μαζί στην ταινία «Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα»

Αυτή την εβδομάδα

Δήμος Μαραθώνος: Χτίζοντας Γέφυρες – Η βιωματική εξοικείωση με το Νηπιαγωγείο

Μια δράση η οποία έχει γίνει θεσμός τα τελευταία...

ΘΑΛΠΟΣ – Ψυχική Υγεία Νέα Μάκρη: Πώς μοιάζει η σύνδεση όταν της δώσουμε χρώμα;

Το Κέντρο Ημέρας και η Κινητή Μονάδα Ενηλίκων «Θάλπος...

ΝΕΑ

Επιστροφή ενοικίου έως 800 ευρώ – Διευρύνονται τα κριτήρια – Έκτακτη πρόβλεψη για φοιτητές

Σημαντική διεύρυνση καταγράφεται στο μέτρο για την επιστροφή ενοικίου,...

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου (ΕΘΟΡΠ) και ο ΠΕΡΣΕΑΣ Πεντελικού ενώνουν δυνάμεις

Δύο εθελοντικές ομάδες, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου...

Καλλιτεχνούπολη: Όταν η σιωπή γίνεται πολιτική — και η καθημερινότητα δοκιμάζεται

Η εικόνα στην Καλλιτεχνούπολη δεν είναι καινούργια. Είναι απλώς...

RPN.GR