spot_img
31.9 C
Rafina
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2026
spot_img

Πέθανε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος – rpn

 

 

 

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του δημάρχου Αιγίου Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Εδώ και αρκετές ημέρες, η οικογένεια του Δημήτρη Καλογερόπουλου ζούσε δύσκολες στιγμές.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υπέστη επεισόδιο σχετικό με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στον εγκέφαλο και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ στο Ρίο περίπου στις 2.30. Οι γιατροί είχαν κρίνει την κατάσταση της υγείας του μη αναστρέψιμη.

Ο όγκος στον εγκέφαλο του κ. Καλογερόπουλου αιμορράγησε εντελώς ξαφνικά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα από το Αίγιο, στο σπίτι του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, λίγο πριν τις 3, ξημερώματα Κυριακής.

Μπήκε αμέσως στην Εντατική, αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα… Απλώς του χορήγησαν «βαριά» φαρμακευτική αγωγή, κρατώντας τον σε βαθιά καταστολή, μήπως και υποχωρούσε κάπως το οίδημα που προκάλεσε την «έκρηξη».

Η ανακοίνωση του δήμου Αιγιαλείας

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αιγιάλειας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με οδύνη, θλίψη και συντριβή, αποχαιρετούμε τον Άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Καλογερόπουλο ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα την 11η Οκτωβρίου 2024, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Αποχαιρετούμε τον πρώτο δημότη της πόλης μας.

Τον άνθρωπο που οραματίστηκε, που αγωνίστηκε, που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τον τόπο μας. Τον άνθρωπο που πριν από έναν χρόνο ακριβώς πανηγύρισε την πρώτη φορά που εκλέχθηκε Δήμαρχος στην Αιγιάλεια, για δεύτερη συνεχή θητεία.

Αποχαιρετούμε τον δικό μας Δημήτρη Καλογερόπουλο».

Αυτή την εβδομάδα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινικές διώξεις σε τέσσερις βουλευτές της ΝΔ – Ποιες υποθέσεις μπήκαν στο αρχείο

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην έρευνα για την υπόθεση του...

Απόψε Πέμπτη τα λαλούμια έρχονται στη Νέα Μάκρη

Απόψε Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026 (9μμ), η πλατεία Νέας...

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 6.300 ευρώ σε 47χρονη που μετέφερε σκύλο σε ασφυκτικά μικρό κλουβί

Στη σύλληψη μιας 47χρονης προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, καθώς...

ΝΕΑ

Απόψε Πέμπτη τα λαλούμια έρχονται στη Νέα Μάκρη

Απόψε Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026 (9μμ), η πλατεία Νέας...

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 6.300 ευρώ σε 47χρονη που μετέφερε σκύλο σε ασφυκτικά μικρό κλουβί

Στη σύλληψη μιας 47χρονης προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, καθώς...

Νέα “βόμβα” στον ΣΥΡΙΖΑ: Έφυγε και η Πόπη Τσαπανίδου – Γιατί κράτησε την έδρα

Νέα απώλεια καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η βουλευτής Επικρατείας...

Μάνη: Αυτοκίνητο «βούτηξε» σε πισίνα ξενοδοχείου – Δραματική διάσωση μικρού παιδιού

Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Μάνη, όταν...

RPN.GR