Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Απόστολος Σταύρου! Μια άγνωστη “ιστορία” μέσα στο λιμάνι της Ραφήνας!

495

Η άγνωστη αγάπη του για τη Θάλασσα!

Πέθανε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Σταύρου. 

Ήταν δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και σπούδασε Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ήταν βουλευτής στις εκλογές του 1985, 1989, 1990, 1996, 2004 και 2007. Διετέλεσε υφυπουργός Γεωργίας 1992-1993 και Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Γεωργίας το 1981.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη, 14/1/2020, στις 3 μ.μ., στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, στα Σπάτα. Η οικογένεια του Αποστόλου Σταύρου ζητά από όσους επιθυμούν, αντί στεφάνων, να γίνει δωρεά στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας με θλίψη αποχαιρετά τον Απόστολο Σταύρου.

Στην πολύχρονη πολιτική διαδρομή του ο Απόστολος, διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια, την σοβαρότητα, την εργατικότητά του. Τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών, ανταποκρίθηκε επάξια στα υψηλά καθήκοντα που ανέλαβε κατά καιρούς κερδίζοντας τον σεβασμό όλων.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του». ανέφερε σε συλλυπητήριο μήνυμα προς την οικογένειά του ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μια ιστορία απο τα παλιά

To ημερολόγιο έδειχνε Τετάρτη 26 Μαίου 2010 και στη συνηθισμένη τότε βόλτα μας στη παραλία , είδαμε τον αείμνηστο Υπουργό, να συμμετέχει σε μαθήματα οδήγησης ταχυπλόου μέσα στο λιμάνι της Ραφήνας.

Το περιμέναμε μετά το μάθημα για να τον χαιρετίσουμε και να τον ενημερώσουμε για τις φωτογραφίες.

“Μικρός που είναι ο κόσμος” μας είπε καθώς πριν απο λίγες ημέρες ήμασταν στη γιορτή του σε γνωστό παραλιακό bar.

“Γράψτε ότι μπορεί να είμαι “ορεινός” και Υπουργός Γεωργίας, αλλά η θάλασσα είναι μια απο τις μεγάλες μου αγάπες, γι’ αυτό το λόγο συμμετέχω και στα μαθήματα” μας είπε και προσφέρθηκε να κεράσει καφέ!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ο Θεός να δώσει κουράγιο και παρηγοριά στους δικούς του!

Δημήτρης Αντωνάκος