spot_img
22.2 C
Rafina
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Πιερία: Έλειπαν δύο δόντια και το υοειδές οστό από την απανθρακωμένη σορό – Ζωντανός όταν κάηκε

 

 

 

Σοβαρά ερωτήματα εγείρονται γύρω από την υπόθεση της απανθρακωμένης σορού που εντοπίστηκε στη Σφενδάμη της Πιερίας, με τις Αρχές να καλούνται να ρίξουν φως τόσο στις συνθήκες θανάτου του 48χρονου άνδρα όσο και στον τρόπο με τον οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά στο όχημά του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της δικαστικής έρευνας, ο άνδρας ήταν ζωντανός όταν το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρός είχε μεταβεί σε πρατήριο καυσίμων της περιοχής, όπου προμηθεύτηκε δύο μπιτόνια με πετρέλαιο και βενζίνη για τις ανάγκες των γεωργικών του μηχανημάτων. Στο σημείο βρέθηκαν μόνο τα καπάκια των μπιτονιών, όχι όμως τα ίδια τα δοχεία.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Από την απανθρακωμένη σορό έλειπαν τα δύο μπροστινά δόντια, γεγονός που οδήγησε στην άμεση παρουσία ιατροδικαστή στο σημείο για νεκροψία και στη συνέχεια στη διενέργεια νεκροτομής.

Όπως μετέδωσε το Star, η ιατροδικαστής διαπίστωσε αιμορραγική διήθηση στο κεφάλι, εύρημα που παραπέμπει σε χτύπημα προ θανάτου. Ακόμη πιο κρίσιμο θεωρείται το γεγονός ότι απουσίαζε το υοειδές οστό από τον λαιμό του άνδρα. Πρόκειται για οστό που, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν αφαιρείται εύκολα ούτε καταστρέφεται από φωτιά, στοιχείο που εντείνει τις υποψίες εγκληματικής ενέργειας.

Εντύπωση προκαλεί επίσης ότι στον χώρο δεν ήταν έντονη η οσμή καυσίμου, παρά τις πληροφορίες για μεταφορά βενζίνης και πετρελαίου. Στην κοιλιακή χώρα του 48χρονου εντοπίστηκε κίτρινο, άοσμο υγρό, το οποίο έχει αποσταλεί για τοξικολογικές εξετάσεις.

Την ίδια ώρα, αναμένονται τα πορίσματα του πραγματογνώμονα σχετικά με τα αίτια και τον μηχανισμό πρόκλησης της φωτιάς στο όχημα. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και κάθε νέο εύρημα μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό σε ένα θρίλερ που μόνο απλό δεν είναι.

ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Αυτή την εβδομάδα

Στελέχη του Λ.Σ. στην 37η αποστολή «Σταγόνα Αγάπης» του «Ναυτίλου» στους Λειψούς

Με μια σημαντική και πρωτοποριακή προσθήκη ολοκληρώθηκε η 37η...

Κίνηση: Ουρές στον Κηφισό μετά από τροχαίο – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Με προβλήματα διεξαγόταν η κυκλοφορία σε αρκετούς δρόμους της...

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πρόβλεψη για 48ωρο με ισχυρές καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Αλλαγή του καιρού από το μεσημέρι της Κυριακής 25...

Pizza Fan: Κλειστά και τα 110 καταστήματα και διακοπή παραγγελιών μέσω efood, Wolt και BOX

Σε αναστολή λειτουργίας προχώρησε η Pizza Fan, σύμφωνα με...

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας Κριός: Αγαπητέ μου μου...

ΝΕΑ

Στελέχη του Λ.Σ. στην 37η αποστολή «Σταγόνα Αγάπης» του «Ναυτίλου» στους Λειψούς

Με μια σημαντική και πρωτοποριακή προσθήκη ολοκληρώθηκε η 37η...

Κίνηση: Ουρές στον Κηφισό μετά από τροχαίο – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Με προβλήματα διεξαγόταν η κυκλοφορία σε αρκετούς δρόμους της...

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας Κριός: Αγαπητέ μου μου...

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 17χρονη έπειτα από πτώση από γέφυρα

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες του περιστατικού που σημειώθηκε τα...

Ηλιαχτίδα στη Ραφήνα: Χώρος για όσα σε απασχολούν, με online ψυχοθεραπεία σε όλη την Ελλάδα

Δουλειά, οικογένεια, εκκρεμότητες και η αίσθηση ότι πρέπει να...

RPN.GR